Vseeno je treba preveriti pravice aplikacij. Eden od mojih že davno prednastavljenih alarmov ni deloval. Ko sem gledal, kaj je narobe, sem videl, da zahteva pravice dostopa do glasbe. Seveda mi je prej že vsaj dve leti deloval.si šel čez use aplikacije ki jih imaš gor, probaj delovanje, hitrost odpiranja - zapiranja, kamera, menjavaj omrežja, zaenkrat sem jaz zadovoljna z s20 kot tudi z s21 oba na andro 13, pri meni vse dela,
Itak. To je osnova pri vsaki večji posodobitvi, posebej iz enega androida na drugega. Seveda, ker se nobenemu ne da to delat, zaradi preveč šare, ki jo imamo na telefonu pa potem jokanje, ne dela to, ne dela ono. Večina aplikacij je prilagojena za točno določeno programsko opremo in optimalno delujejo samo v tistem trenutku. Ne pomaga samo neko brisanje cachev sedaj vsi kr mislijo, da če boš pobrisal cache, bo pa kr čudežno začelo vse delovatKo sem še imel Nexus 5 in mi je naredilo nadgradnjo androida sem imel podobne težave, kot vsi. Saj android se je nadgradil po svojem postopku in tudi kakšne nove funkcije so se prikazale. Enkrat sem pa po naključju naredil hard reset telefona. Izgubil sem vse nameščene aplikacije, ampak ko je telefon naredil svoj postopek in se ponovno zagnal, se je prikazalo še več funkcij novega androida. Potem sem nazaj naložil aplikacije in po čudežu je vse začelo delat. In tako sem kasneje vedno delal, ko je prišla nova verzija androida. Najprej nadgradnja, počakal, da se je opravil postopek do konca in potem takoj naredil še hard reset in ni bilo več problemov.