Probal na starem telefonu (xiaomi) in deluje pa normalno kolikor ta telefon pač vleče (1700-1800mA)...
Ne razumem nič več...
Čudno, da se Leon2007 ne oglasi glede na to, da je tako pameten in vse ve.
On se oglasi potem, ko je treba koga podjebavat.
Ti driska-
AvtoFun and compani pa tud, če imaš kaj za povedat povej in pomagaj ne pa da se samo preko ZS nekaj bašeš zraven. Upam da boste tudi potem, ko bodo imeli probleme tako glasni. Smajlije je najlaže talat
Kabel oziroma "vtikač" ne sede do konca v ohišje je slab milimeter lufta.
Meni original Note10+ (TA800) polnilec polni tam 2200 takoj na začetku potem se umiri na tam 1800-1500 odvisno od napolnjenosti baterije, ker na koncu avtomatsko zmanjšuje.
TA-845 pa tam od 2600 pa tud potem 1800 do 1500mA.
Zelo malo verjamem, da bi bil original kabel, ki si ga dobil zraven telefona defekten, možno pa je vse.
Če imaš možnost bi bilo najboljše, da preizkusiš še z kakšnim drugim polnilcem in kablom, če ima kdo od kolegov, sodelavcev... kakšen original polnilec in kabel, da boš lahko primerjal v čem je problem ali v polnilcu ali kablu ali v telefonu, lahko tudi nastavitve kot je zgoraj omenil matej1990.
Meni, če tudi izklopim izredno hitro polnjenje polni tam 1500mA prav tako, če izklopim hitro polnjenje je bilo tam 1400-1200mA. Res pa sem imel napolnjeno že tam 97% tako da ne vem, če ni začelo že avtomatsko zmanjševat.