Ker vidim da imate nepremostljive probleme. Te in sosednje teme se berejo kot grozljivke. Dela točno nič od uporabnih funkcij.
Če še nisi opazil, android ponavadi šteka samo iphone uporabnikom.Zanimivo, nisem že leta in leta imel telefona v rokah kjer bi vse štekalo ali kjer bi karkoli v povprečju štekalo, ne glede na znamko. Izgleda da nekaterim predvsem v glavi šteka. Aja pa ne gre za nič osebnega, zgolj splošno mnenje.
Na testu imam S21 in sem danes dobil 12tko.
Glavni minusi po nekajdnevnem testiranju:
- neroden in počasen fingerprint
- ni možnosti mute/unmute telefona s fizično tipko (ko je v žepu) - mogoče bo rešitev aplikacija za mapiranje fizične tipke
- vedno me jebe sprejem klica (nikakor mi ni jasno, kaj moram narediti, pa vidim po prebranem, da nisem edini)
- poskusil sem nekaj tipkovnic (sicer prisegam na Gboard) pa mi nekako po obliki tipke ne sedejo - ali je telefon ožji, bom še preveril
- BT v avtoradiu ne omogoča preskakovanja med komadi v avtu, pač pa samo preko telefona (možno tudi, da je krivec avtoradio)
- več sem pričakoval od baterije (in hitrejše polnjenje)
Sicer pa:
- soliden fotoaparat
- soliden zaslon
- solidna hitrost
Tole na hitro.
Poglej kdo najbolj tripa na to. En iVernik, ki vidi blazen problem v tem, da android 12 še ni na voljo za vse in ima kakšen bug in drugi iVernik, ki vidi konec sveta zato, ker gPay v slo ne dela in curve tudi ne.Ma te fore Android vs. iOs so že tako stare, da se še samo največji fanatiki tripajo na to.
Zaradi nekih bugov so update na android 12 ustavili.