Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ni to nič!!! To je samo android
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
???
Mobitelov 4.1.2 http://www.hotfile.com/dl/187796119/671589e/I9300XXELL4_I9300MOTELL2_MOT.zip.html
odin: http://www.mediafire.com/?d5ch8rl7vhzn0hz
Zakaj pa ga ni OTA pa vprašanj google.
Sem dobil iz servisa popravljen s3. Gor so naložili 4.1.2. Doma probam iz playa naložit programe in seveda S3 zmrzne. Pomaga samo držanje gumba za ugašanje. To mi naredi 3x. Potem se igram z neto in spet frizne. Moja ugotovitev je da 4.1.2 nekaj serje na mojem S3. Zato ima moj S3 naložen 4.1.1 mobitel in seveda težav ni več.Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja bad.Telefon je predvajal muziko kar nekaj ur, tak da je bil večino večera minimalno obremenjen, nato pa okoli 2 povsem zablokiral, ko sem hoto it na net.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Samsung pač. In potem si še pameten da je Nexus precenjen, bravo.
Citat:
Uporabnik samotar pravi:
Sem dobil iz servisa popravljen s3. Gor so naložili 4.1.2. Doma probam iz playa naložit programe in seveda S3 zmrzne. Pomaga samo držanje gumba za ugašanje. To mi naredi 3x. Potem se igram z neto in spet frizne. Moja ugotovitev je da 4.1.2 nekaj serje na mojem S3. Zato ima moj S3 naložen 4.1.1 mobitel in seveda težav ni več.Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja bad.Telefon je predvajal muziko kar nekaj ur, tak da je bil večino večera minimalno obremenjen, nato pa okoli 2 povsem zablokiral, ko sem hoto it na net.
lp
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Probleme najdeš na internetu za praktično vsako stvar ampak če že pogledaš po alterju ima ta tema 88 strani od tega je polovica postov takšnih in drugačnih problemov. Teme za recimo One X na zadnjih 5 straneh tega podforuma praktično nisem našel razen ene ki se nanaša na avtoinštalacijo. In ja, vem da so S3 bolj razširjeni ampak toliko pa spet ne.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hja to že ampak tisto kar ima deluje kot je treba...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
One X dela veliko bolj gladko in brez težav koliko sem ga imel v roki in koliko sem govoril s prijatloma ki si ga lastita. Sploh osnove kot so odpiranje imenika, call loga, SMS-ov delujejo na One X-u realtime kar na S3-ju ni teorije pa lahko gor naložiš kakršen koli rom hočeš... Žal je tako, zdaj pa se vas naj kar nekaj pametnih javi ki jim realtime odpira