Meni je S3 zakon, kakor tudi popravki z Jelly Bean, vseeno pa mi gre še nekaj zadev pri Androidu na živce.
Optimizacija je kul in izboljšave so dobrodošle, hitrost se niti ne pozna toliko. Sploh, če imaš pod developers options animacije na minimalno (0,5x).
Kar se tiče povsem na off animacij je, kot že omenjeno nek bug in crkne odstranjevanje domačega zaslona, kar prej ni.
Ampak, ker gre za developers settinge, je stvar verjetno malo stran od načrtovane uporabe, tako da OK.
Tipkovnica je izboljšana na Jelly Bean, dodanih pa je tudi par bonbončkov, recimo Google Now in tudi samo urejanje in premikanje ikon je izboljšano. Google Now, roko na srce, ni v Sloveniji kaj prida uporabnejši kot Siri na Apple napravah.
Kar me še vedno moti:
- še vedno se pa ne da SMS ali MMS sporočila označiti nazaj kot neprebranega,
- se ne da iskati v SMS/MMS oknu kontakta po nicku, kar v imeniku gre,
- profili se zmeri niso na ravni 10 let starih telefonov (naj vzamejo enega BB Bolda in skopirajo profile settings)
Verjetno bi se našlo še kaj, ampak to mi je ostalo še kot najbolj moteče, poleg tega, da mi baterija zdrži ZELO malo (cca. 12 ur), ker imam vključen Exchange.
Seveda je odprt sistem in vse/večina se da s 3rd party appi, ampak tako osnovne zadeve bi lahko bile že serijsko rešene.
Sicer pa je telefon odličen in za moje potrebe in želje predstavlja najboljši približek temu, kar želim.
Všečna mi je še ''fora'' Notea, kjer lahko hkrati istočasno upravljaš dve aplikaciji hkrati na zaslonu.