Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Za to že obstaja tema
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Za zaslon čistit vzameš prvo čistilo za stekla, ki ga maš pri roki.
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Koncno se je tudi Mobitel zbudil.. mi je zjutraj ponudilo posodobitev ampak bom posodobil popoldne. Je se komu?
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Pa res tako enakomerno uporablajte telefon, da lahko primerjate na podlagi enega ali par polnenj. Pri meni poraba zelo niha. Če ga pustim na miru je lahko po celem dnevu skoraj poln, pri moji normalni uporabi je ravno nekje do večera prazen, sicer sem ga pa spraznil tudi že v 6-8 urah.
Nekako se mi ne zdi smiselno ugašat neta in ne vem kaj, Wi-Fi imam always on, da se pač poveže kjer je na voljo, ravno tako BT, da se avtomatsko poveže v avtu, mobilni net je itak skos v uporabi, laufa mi sinhronizacija z Exchangeom, pa tudi z ugašanjem GPS in drugim bombončkov se ne zafrkavam, ker želim, da je vse na voljo kar se da hitro, ko telefon primem v roke. Na da bi pustil, da mi v ozadju laufajo brezveze zadeve in mi kurijo baterijo, ampak tisto kar uporabljam, naj dela, temu je pač telefon namenjen. Polnim ga tako ali tako vsak dan, mogoče si edino naročim še kakšno dodatno baterijo iz kitajske za backup, če kdaj ostanem brez.
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
OK, test. Po 15 urah in 30 min imam še 56% baterije. Izklapljam GreenPower, jutri nalimam novo sliko.
Evo obljuba izpolnjena. Brez GP je rezultat precej slabši, torej gre GP nazaj
Pokaži History details od prve slike od včeraj.
Razlika v tem če je Wifi vklopljen nonstop(vključno s sinhronizacijo) ali pa ne je lahko tudi do 48ur.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
OK, test. Po 15 urah in 30 min imam še 56% baterije. Izklapljam GreenPower, jutri nalimam novo sliko.
Evo obljuba izpolnjena. Brez GP je rezultat precej slabši, torej gre GP nazaj
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Jp, jaz pravkar posodabljam.
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Jp, jaz pravkar posodabljam.
Ti je uspelo? Se novosti opazi takoj?