Samsung Galaxy S II

svd

Pripravnik
12. maj 2008
41
0
6
Evo, 4.1.2. Mobitel je na voljo. Lp
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Jest grem počasi nazaj na 4.0.4,.. obstojnost baterije na tej verziji je bistveno boljša kot na 4.1.2,..
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
na 4.0.4 je bila avtonomija od 7 zjutraj do 21ih zvečer kar pomeni 14 ur z vklopljenimi podatki, wifijem, službenimi in domačimi maili facebookom, vremenom, 24ur.com, računalniškimi novicami,...
trenutna avtonomija je od 7 zjutraj do 14. ure kar pa je malo premalo,..
telefon imam za to da ga uporabljam ne zato da imam izklopljeno polovico uporabnikov,.

b

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Imaš mogoče izklopljene avtomatske posodobitve. meni je nonstop telefon težil da ga naj posodobim dokler nisem izklopil te opcije.

Za tiste, ki so že posodobili. A posodobitev res zahteva spremembo velikosti particij in posledično wipe celotnega telefona? Ker če je to res, se naj gre 4.2 solit, ostajam na ics.

svd

Pripravnik
12. maj 2008
41
0
6
Šele sedaj, ko sem hotel posodobiti sem opazil, da posodobitve za 9100P sploh ni. Je samo za 9100 brez P-ja. A kdo ve, kje bi posodobitev za 9100P dobil. Gre namreč za Galaxy S2 z NFC-jem.
Hvala!
bonk.gif

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Meni pa je zanimivo prehod na 4.1.2 podaljšal avtonomijo za kako urco, dve.
Zagotovo mi je ni skrajšal.

Sem pa naredil fatcory reset po posodobitvi, format, wipe cacheja.
Kaj pa ti v porabi baterije največ porabi?

vucina

Zelenc'
1. maj 2013
7
0
1
Imam samsung galaxy s II in imam eno težavo z sd kartico, ko hočem odpreti galerijo mi napiše da ni dovolj prostora na kartici.... Imam pa 8 giga kartico ki je čist prazna in ko hočem odpreti galerijo mi napiše da ni dovolj prostora in naj zbrišem slike itd... Tudi formatiru sm jo prek mobitel pa spet ne pomaga, mogoče ve kdo v čem je težava?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.124
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Tudi če daš ven kartico in hočeš odpret galerijo ti isto napiše?

Samsungi itak dajajo po defaultu na notranji pomnilnik, torej on ima zaseden notranji pomnilnik na 100%. Rešitev je priklop na računalnik v "mass storage" in izbris slik iz galerije.

Za naprej pa v kameri nastavit da je "storage" na SD kartico in ne na device.

vucina

Zelenc'
1. maj 2013
7
0
1
Ne isto mi piše kartica je prazna in skupni prostor v pomnilniku naprave je 1,97gb a zasedenega imam 700 mb se pravi 1,20 gb je prostora. Ne vem v čem je težava.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.124
113
Sej to pravim, na veliko Samsung napravah imaš 3 spominska mesta.

1. Device memory
2. USB storage
3. SD card

Device memory je namenjen aplikacijami, USB memory je namenjen slikam in ostali šari, SD kartica pa sploh ni v uporabi če je namensko ne kličeš. Ti imaš zasedeno drugo točko (t.i. USB strorage).

Količino posameznega mesta vidiš pa v "settings" (mislim da kategorija "SD card & device storage").

Ko se povežeš na računalnik z USB kablom moraš prej nekje označit da ti uporablja tale "USB storage" (tu sedaj pa odvisi od verzije androida, 2.X ti kar mounta vse particije, 4.X moraš striktno določit, na 4.1+ mislim pa da celo vpraša).

rocky25

Pripravnik
14. dec 2010
49
0
6
Ko smo že pri temi SGS2, moram reči, da se mi je avtonomija baterije z 4.1.2 bistveno izboljšala.

Recimo prej na ICS sem imel budilko vključeno čez noč, baterija je šla dol za 10 enot. Sedaj isto na JB pa samo 3 enote.

Ima pa JB še kar nekaj novih bonbončkov, tutoriali se ti sami pojavljajo v oknih, tako da bistvene zadeve zveš slej ali prej.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Pozdravljeni
Imam eno težavo ki se mi je 2x zgodila do sedaj v roku 1 leta in sicer se je v obeh primerih zgodilo, da sem dal telefon zvečer polniti in ko sem ga zjutraj odklopil je bila baterija popolnoma prazna. Kaj bi lahko to bilo?