Samsung Galaxy S II

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Marezi pravi:
Nisem zasledil odgovora, ker je tulk tem o tem modelu - koliko vam zdrži baterija?
Uporabljam t.i. push e-mail in mi zdrži samo cca 10-12 ur baterija. Je pa res, da še nimam 1 teden telefon in verjetno še ni 100% moč dobila.

Ne razumem, zakaj imajo novi telefoni, ki so zelo potratni z energijo, tako slabe baterije...
Isto kot če bi v ferrarija dali samo 35 litrski tank za bencin...
uf-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Ker bi drugače bil pretežak. Tudi Li-XX baterije imajo mejo, koliko energije lahko spraviš v določeno maso. Dobiš na ebayu aftermarket baterije z 3500mAh (pri telefonu je, mislim da 1650mAh), ampak ti odebeli telefon, verjetno je pa tudi konkretnejše težji.

Poleg tega moja baterija zdrži popolnoma zadosti dolgo. Samo malo moraš analizirati, kaj ti največ žre baterije.

Nazadnje urejeno:

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Pri SMS-ih ne znam nastavit PREOBLEKO SPOROCILA...
sprasujem se.gif
Telefon je bil na servisu, so mi rekli da so ga posodbili, in od takrat ta problem. Komu znano? Hvala za pomoc...

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Malo.bolj podrobno opisi svoj problem, kaj rocno je narobe. Ali opcije.ni.vec tam kjee bi.morala bit, ali ne dela vec, na katero verzijo so ti ga nadhradili?

Druhace pa po slabem tedbu uporabe mi.je telefon hud in mi ni zal makupa, edino kar je hitrost pisanja.mi je.padla za 75% natancnost.pa se za vec. prej.uporanljal E71 ki je imel narsvnost cydobito tipkobnico ipkovnico in na njem bi tale post ze zdabnsj napisal, na sgs2 se pa zelo ttudil. nalasc.ne nom sel idkay napak v tekstu. Jaz ne vem kako lajko ljudje pisejo normalno s.touch tipkovnicami.

Pa kateri [censored].se.je.spomnil dati piko.tja kjer.ima mesto space.bar! Vsakic ko hocem s.desnim palcem pritisnat preslenico pritisnem namesto.je.piko. Nokio pogresam le.zato, ker.boljsega telefona za.tipkanje se.nisem imel v roki.

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Opcije ne najdem vec. V nastavitvah je samo velikost pisave za sporocila, deljen pogled, izbrisi stara sporocila...
2.3.3...

hawkeye

Pripravnik
8. jul 2008
194
0
16
kako se na galaxy s2 znebiš ohranjevalnika zaslona (slika, ki ji moraš po neaktivnosti telefona odmakniti stran, da prideš do Home)

v bistvu bi si rad namestil neki ohranjevalec zaslona, ki bi deloval tudi kot zaklep telefona, priporočate kaj?

hawkeye

Pripravnik
8. jul 2008
194
0
16
a uporablja kdo od vas s tem telefonom slušalke in s pesmini ne upravlja preko zaslona temveč preko kontrole na kablu (inline remote control) ?

hawkeye

Pripravnik
8. jul 2008
194
0
16
kako na galaxy s2 nastaviš svoje slike za ohranjevalnik zaslona (slika, ki ji moraš po neaktivnosti telefona odmakniti stran, da prideš do Home)

v bistvu bi rad določil več fotografij, ki bi se na ohranjevalniku zaslona menjavale na nek interval npr. 1 minuta

tako sem imel na starem telefonu Nokia 5800 in sem tega ful navajen

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
V čem je fora da lahko celo igrco iz game huba potegneš samo preko wi-fija? Se da kje spremenit da bi lahko preko 3g omrežja? take bedarije pa še ne...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik hawkeye pravi:
kako na galaxy s2 nastaviš svoje slike za ohranjevalnik zaslona (slika, ki ji moraš po neaktivnosti telefona odmakniti stran, da prideš do Home)

v bistvu bi rad določil več fotografij, ki bi se na ohranjevalniku zaslona menjavale na nek interval npr. 1 minuta

tako sem imel na starem telefonu Nokia 5800 in sem tega ful navajen

lockscreen ni ohranjevalnik zaslona

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Odličen telefon, itak. Samo par izjemno motečih reči. Ima kdo podobne izkušnje?

1. Polhne se res dolgo. Vsaj tak obcutek imam. Pa polnilec se kar segreje.
2. Proximity senzor je tut v riti. Traja in traja da prizge nazaj zaslon ko daš od ušesa. Sem navajen prvi prekiniti zvezo.
3. Da se zbudi tudi traja in traja. To je seveda zato ker je rpoc downclockan med spanjem. Ampak te skoraj tri sekunde so tut uber tečne.

Kakšne podobne izkušnje? Kakšna rešitev?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
1. Ja. Veliko miliamperov.
2. nisem opazil.
3. nisem opazil. me pa moti, da moram po kliku še odslajdat tisti medzaslon. Pa še zaklene se po 5 sekundah. Pol pa če neki bereš in ne klikneš vmes, se takoj zaklene. Moram naštimat drugače.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Pa imaš vse stock, ynos?? Se ti takoj zbudi? Pa senzor se tudi takoj vklopi ko das telefon od ušesa?