Samsung Galaxy S II

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik kelih pravi:
Kdo ve katere aplikacije največ neta požrejo na tem telefonu? Ker mi je požru v parih dneh 150mb prenosa in imam data network izklučen kadar ne uporabljam interneta, use skupaj sem pa ene 5x šou na facebook pa dol potegnil par aplikacij (nič večjega)

Mail, vreme, rss kaj takega, kar se na par min. oz. ur osvežuje.Ampak to znese samo par deset MB na mesec...

Sicer pa FAIL!!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
iPhone je najboljši!!!!

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik kelih pravi:
Kdo ve katere aplikacije največ neta požrejo na tem telefonu? Ker mi je požru v parih dneh 150mb prenosa in imam data network izklučen kadar ne uporabljam interneta, use skupaj sem pa ene 5x šou na facebook pa dol potegnil par aplikacij (nič večjega)

App za porabo neta so ze naredli ? Pa kaksen za hiter dostop do izklopa wifi, mobile interneta, BT itd ?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
V monitorju piše da ( + skydrive + windows live + office ipd. storitve na izredno visokem nivoju (čeprav bi urejanje kontaktov ipd. lahko konkretno izboljšali) ) pride šele z Mangom, ti pa nimaš updajtanega pa to že maš?!

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Citat:
Uporabnik kelih pravi:

Mail, vreme, rss kaj takega, kar se na par min. oz. ur osvežuje.Ampak to znese samo par deset MB na mesec...

Sicer pa FAIL!!

Ka je tle fail? ne zastopim

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Možno da nimajo blage...

Moraš pa ločit različne nivoje. Pride Office 365, trenutno je Office kot app nameščen, sicer linkan s skydrive-om ampak office365 je še vedno nekaj drugega.

Skydrive+windows live pa je, ne vem kaj pišejo v monitorju. Skoraj vse mam lahko na Skydrive-u, slike lahko avtomatsko prenaša, lahko ročno vsako vržeš na skydrive, druga roba pa gre zaenkrat preko onenote-a ali pa v browserju odpreš svoj skydrive in ti odpre dokument v officeu na telefonu. Skydrive sync z Meshom pa dela BP, saj sploh ni vezano na telefon.

windows.live je pa že dolgo na voljo, samo dodan je Windows phone kot device na voljo in lahko na webu urejaš vse kontakte ipd, kar se potem samo synca na telefon. Vsi ti kontakti ipd. so v cloudu.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik kelih pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Citat:
Uporabnik kelih pravi:

Sicer pa FAIL!!

Ka je tle fail? ne zastopim

Ker ni iPhone. doh
rolleyes-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
lol

Zato ker je uporabnik onemogočo podatkovno povezavo, android pa je kljub temu prenašal in to velike količine.

Če pa to ni FAIL, pol pa jaz tut ne vem...

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Bolj je verjetno da je uporabnik mislil, da ima podatkovno povezavo izklopljeno, pa je ni imel.
wink-1.gif

Pa za prenašat take količine podatkov, brez da bi opazil, pa moraš že kar krepko za=bat.

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
naučte se brat...povezavo mam izklučeno kadar ne uporabljam interneta da mi ne osvežuje skos novic,vremena in podobnih pizdarij

Nazadnje urejeno:

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Že naložil 2.3.4 based ROM (Villain 2.0) in drug radio rom, bomo videli kako se obnese.

EdZed

Pripravnik
2. dec 2009
63
0
6
Zgleda da sem mel srečo ampak v Ljubljani v mobitel centru poleg bivše Metalke so jih imeli in ne samo enega. Seveda je to bilo v četrtek...

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Nisem zasledil odgovora, ker je tulk tem o tem modelu - koliko vam zdrži baterija?
Uporabljam t.i. push e-mail in mi zdrži samo cca 10-12 ur baterija. Je pa res, da še nimam 1 teden telefon in verjetno še ni 100% moč dobila.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne znam nastaviti Wi-fi. Mi lahko kdo pomaga, kako nastaviti router, prosim?

Imam Linksys WRT 54 GC ver.2.0