Samskost je zakon

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
fat ass
grin1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Ja ... danes je pa res težko že najti kakšno diklino, ki ne kadi in ne pije alkohola kot žolna ...

Moja na srečo ne kadi, in upam, da ji nikoli ne bo treba ...

Sem pa nekdaj v srednji šoli sral z eno, ki je gadila ... ko sem jo zažvalil, sem že pri grlu mel, da bi kozlal ... ampak čez čas sem se privadil ... potem pa sem še jaz smrdel po tobaku z ust, mi je potem mama doma težila, če kadim.

Glede resne zveze ... če si PAMETEN ... samski stan "normalen" človek uživa do kakšnega 25 leta .... po 25 letu pa ... je že sramota, če si do takrat ne najde ženske, ki bi bila za resno zvezo .. ok ... ne rečem za tistega/tisto, ki si težko najde svojo drugo polovico ... ampak tisti, ki se na veliko hvalijo okoli koliko so jih že položili in kakšne lepotičke, pa še danes sami kikirikajo okoli za kurami ....

V naši vasi so 4 že krepko čez 35 stari in vse tja do 50, ki so še vedno samski, brez otrok ... kaj majo od tega?
Na primer ... en z naše vasi, velik kmet, vse dela elektronsko v štali, traktorje imajo vrhunske, same john deere pa to krepko čez 100 kojov so vsi traktorji ... ampak človek je star že skoraj 35, nima punce, nima otrok ... in je edini dedič .... kaj bo, ko stara dva umreta? ... človek bo pri starih letih mogel to vse prodati ali nekaj, ker sam več ne bo zmogel ... je pa se hvalil enkrat, kak je on mel nekdaj punc tolko, da se je vse iskrilo za njim ... pa sem mu malo nesramno pred vsemi rekel (še danes mi ni odpustil, pa me boli k...) da bi pri tolkih letih že mogel deco meti, ne pa da ko ena govori z njim, se dedom tišči ... hehe

Mam enega kolega, ki je že kar krepko čez 30, pa se hvali, da je že celo našo vas pa ne okoliške poseksal ... ok ... če si taki kavalir, pa še si najdi resno zvezo a ne ... da mu ne bodo otroci hodili komaj v vrtec, ko bo on 50 star ...

Jaz pa bi rad že kakšnega otroka naredil, pa naša zavlačuje, češ da more fakulteto dokončati itd ... kar nekaj ... če bi še s kondomom delala, bi si ga nalašč predrl
wink-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tvoje razmišljanje je tipično za slovenske kraje. Ja, normalen si samo, če si poročen, imaš froce, se na skrivaj [censored]š, gledaš POP TV, pizdiš čez vlado in potem umreš. Vse druge poti so kao nenormalne.

Potem pa jok pa stok, ko žena odkrije kurbarijo, pa ga vrže iz bajte.

Ampak važno, da s ena zunaj vse šajna, pa da "nisi samski"...dokler pač traja.

Jaz tega načina razmišljanja nikoli nisem in nikoli ne bom razumel.

Ne rečem za tiste, ki imajo super zvezo. Ampak takih je mogoče 20 %, ostali pa pač glumijo, ali pa so pijavke in ne znajo bit samski.

V času vseh teh zanič vez, številnih ločitev....v bistvu sploh ne morem razumeti, kako lahko nekdo zagovarja stališče, da je edino normalno biti v vezi in imeti froce. Po možnosti to največkrat slišim od kakšnih tipsonov, ki imajo froce z neumnimi babami, s katerimi so po par letih šli nazrazen, zdaj se pa tožarijo za preživnino.

Sej sem jaz tam pri 20 tudi bil idealist glede odnosov med spoloma. Ampak potem sem videl toliko sranja, da sem mnenje pač korenito spremenil.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
kr na dolgo je napisal, pa vseeno ti je uspelo zgrešit bistvo, čestitamo!
bonk.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tvoje razmišljanje je tipično za slovenske kraje. Ja, normalen si samo, če si poročen, imaš froce, se na skrivaj [censored]š, gledaš POP TV, pizdiš čez vlado in potem umreš. Vse druge poti so kao nenormalne.

Ne rečem za tiste, ki imajo super zvezo. Ampak takih je mogoče 20 %, ostali pa pač glumijo, ali pa so pijavke in ne znajo bit samski.

V času vseh teh zanič vez, številnih ločitev....v bistvu sploh ne morem razumeti, kako lahko nekdo zagovarja stališče, da je edino normalno biti v vezi in imeti froce. Po možnosti to največkrat slišim od kakšnih tipsonov, ki imajo froce z neumnimi babami, s katerimi so po par letih šli nazrazen, zdaj se pa tožarijo za preživnino.

Sej sem jaz tam pri 20 tudi bil idealist glede odnosov med spoloma. Ampak potem sem videl toliko sranja, da sem mnenje pač korenito spremenil.
467716-post_slo.gif

Na falus mi gre ta tipična slovenska percepcija, da ima človek "poslanstvo", da se mora do 30. leta poročit, naštepat vsaj 2 froca, zgraditi bajto (ali še raje prizidek k hiši staršev) in navzven glumiti "slovensko idilo".

Par let sem bil z eno iz takšne tipične "slovenske družine". Katastrofa. Hinavščina na kubik, predvsem pa non-stop pumpanje s strani njenih staršev, ker z mojimi pogledi na svet nisem pasal v njihovo percepcijo "idealne" družine. No, dve leti po razhodu se je poročila s "tapravim slovenskim fantom kot bi si ga želela vsaka slovenska mama" in zdaj so vsi hepi. Ona, ker je končno šla "na svoje" (beri: v prizidek k hiši njegovih staršev), njeni tastari pa ker se je oženila s "pravim, slovenskim, skromnim in delavnim fantom".

Hipnos

Fizikalc
27. feb 2011
147
27
28
Tebi pa fovšija kar tolče iz tvojega posta:poroka, slovenski fant, prizidek...kaj nič od tega nimaš?
confused-1.gif

Hipnos

Fizikalc
27. feb 2011
147
27
28
Kakšen alter? kaj ima to veze z vprašanjem zgoraj? no, kaj ti manjka za normalno vezo?

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Če bi imel več kot 9 objav, bi se mi še zdelo smiselno odgovarjati. Tako pa te imam na sumu, da si le še eden od provokatorjev.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pubec ima point... kaj imaš od tega? verjetno nič, verjetno še nič prišparanih €.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Do neke mere se strinjam s tabo. Normalnih poti je več in niso nujno v zvezi z nekom.

Sam sicer vidim veliko prednosti v zvezi (socializacija, varnost, osebna rast,...), vendar to ni za vsakega.

Lahko si sam "kvaliteten kader" za zvezo = kompromisen, toleranten, dojemljiv, aktiven, dober in si potem najdeš za partnerja podobno osebo.
Lahko ti kakšna od potrebnih lastnosti manjka (si egocentričen, pasiven, zabit, grd) in ne najdeš partnerja, ker si želiš nekoga, ki ne želi tebe. Ali pa najdeš nekoga, s katerim zaradi skupnih napak ne bosta dobro funkcionirala.
Gotovo obstaja tudi skupina ljudi, ki imajo predispozicije za kvalitetno zvezo, vendar si iz kakšnih kozmičnih razlogov le-te ne želijo. Mislim pa, da je takih zelo malo (v povezavi z globoko vero v boga, popolno predanostjo znanosti ali kaj podobnega).

Se mi zdi pa zelo prav, da ste nekateri vsaj toliko samokritični, da ne tiščite v zvezo za vsako ceno, četudi to od vas pričakuje relevantna okolica, sami pa ste ocenili, da si kvalitetne zveze ne morete ustvariti.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Takšna vprašanja le še potrjujejo, da si v očeh večine Slovencev "uspešen" samo če imaš familijo, bajto (ali vsaj prizidek) in štiri krogce na dvorišču.

Zakaj nekateri ne vidite čez planke in ne dopuščate, da obstajajo še drugačni sistemi vrednot in prioritet, kot je vaš?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Na falus mi gre ta tipična slovenska percepcija, da ima človek "poslanstvo", da se mora do 30. leta poročit, naštepat vsaj 2 froca, zgraditi bajto (ali še raje prizidek k hiši staršev) in navzven glumiti "slovensko idilo".
To dejstvo me vedno znova preseneča ... Take podvrženosti nekim nesmiselnim družbenim kriterijem nisem srečala še nikjer pa poznam kar nekaj ljudi iz cele Evrope. Sicer čisto podpiram resne zveze in skupno življenje, ampak to je v prvi vrsti stvar posameznika, ne pa tistega, ki si upa postavljati standarde kdaj je normalno biti poročen in se razmnoževati. Ljubezen se zgodi, ko pač se, ne ko si človek to zamisli in ne ko pridemo do določene točke na časovnem traku.
jezen.gif

lp

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

467716-post_slo.gif

467716-post_slo.gif
Podpišem oboje. Po drugi strani pa: a se je potrebno ukvarjat z mnenji vseobčega ljudstva? Po moje ne.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Kasius ... a to je name letelo? ... No, naj ti povem, da si se zmotil glede na to kaj gledam ... sem namreč vedno priklopljen na discovery channel, investigation discovery oz na dokumentarne programe ... poptvja oz slovenskih programov (razen pink si, ko so kursadžije) že dolgo nisem gledal, leto ali več.

Kar se pa tiče tipično slovensko mnenje ... jaz ne rečem, da bi mogel že pred 30 meti froce, kot si ti napisal ... tudi omenil nisem, da bi mogel meti ... pač pa čimprej ... a ni lepše, če abrahama doživiš ... na primer, ko maš sina/hčerko starega/staro tam 15-20 let? kot pa če bi ga že pri njegovih/njenih 5 letih?

Mi je čisto vseeno, kako gledate name ... jaz v glavnem vem kakšni so moji cilji ... Se nikoli ne ubadam s takimi, ki kontra tolčejo ... sem tiho, če pa grejo predaleč, pa kar direktno povem .. ampak potem pa bi ljudje zamerili, če komu kaj kontra poveš ... dokler pa oni tebi, pa je vse ok ... ampak mi je za to čisto vseeno ...

Midva s punco namreč živa še pri mojih starših, dokler se ona ne izšola ... še to in eno leto ima do konca fakultete, potem pa se bova preselila nekam v mb ali pa v lj k dorodnikom, kjer se bodo izselili v hišo, midva pa bi stanovala v bloku za 200 evrov mesečno ...

Dokler se ona šola, se nama ne splača na svoje iti, ker bi za vse jaz bil odgovoren ... čeke, hrana itd ... ko se pa bo izšolala, pa si bova našla prvo stanovanje in potem službo, ona ima zelo iskan poklic, medtem ko jaz srednje ... a vseeno upam, da bom z lahkoto prišel do službe ... keri hoče delati, bo službo takoj našel, kdor pa ne pa ne ...

Delal sem v enem podjetju, dokler si nisem poškodoval palca na levi roki in sem bil na bolniškem, med tem časom mi je pa pogodba potekla pa me je vrag dal na borzo ...