Ja ... danes je pa res težko že najti kakšno diklino, ki ne kadi in ne pije alkohola kot žolna ...
Moja na srečo ne kadi, in upam, da ji nikoli ne bo treba ...
Sem pa nekdaj v srednji šoli sral z eno, ki je gadila ... ko sem jo zažvalil, sem že pri grlu mel, da bi kozlal ... ampak čez čas sem se privadil ... potem pa sem še jaz smrdel po tobaku z ust, mi je potem mama doma težila, če kadim.
Glede resne zveze ... če si PAMETEN ... samski stan "normalen" človek uživa do kakšnega 25 leta .... po 25 letu pa ... je že sramota, če si do takrat ne najde ženske, ki bi bila za resno zvezo .. ok ... ne rečem za tistega/tisto, ki si težko najde svojo drugo polovico ... ampak tisti, ki se na veliko hvalijo okoli koliko so jih že položili in kakšne lepotičke, pa še danes sami kikirikajo okoli za kurami ....
V naši vasi so 4 že krepko čez 35 stari in vse tja do 50, ki so še vedno samski, brez otrok ... kaj majo od tega?
Na primer ... en z naše vasi, velik kmet, vse dela elektronsko v štali, traktorje imajo vrhunske, same john deere pa to krepko čez 100 kojov so vsi traktorji ... ampak človek je star že skoraj 35, nima punce, nima otrok ... in je edini dedič .... kaj bo, ko stara dva umreta? ... človek bo pri starih letih mogel to vse prodati ali nekaj, ker sam več ne bo zmogel ... je pa se hvalil enkrat, kak je on mel nekdaj punc tolko, da se je vse iskrilo za njim ... pa sem mu malo nesramno pred vsemi rekel (še danes mi ni odpustil, pa me boli k...) da bi pri tolkih letih že mogel deco meti, ne pa da ko ena govori z njim, se dedom tišči ... hehe
Mam enega kolega, ki je že kar krepko čez 30, pa se hvali, da je že celo našo vas pa ne okoliške poseksal ... ok ... če si taki kavalir, pa še si najdi resno zvezo a ne ... da mu ne bodo otroci hodili komaj v vrtec, ko bo on 50 star ...
Jaz pa bi rad že kakšnega otroka naredil, pa naša zavlačuje, češ da more fakulteto dokončati itd ... kar nekaj ... če bi še s kondomom delala, bi si ga nalašč predrl