Jst sm tud sam, a je mene tud škodaCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ti si še kar sama? škoda te je
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pri tebi nam še kr ni jasno, nisi pa bi kao podjebaval tiste ko smo, si pa bi rad belongal nekam, nisi pa bi rad bil ?
Citat:
Ugotavljam, da ni nobenega razloga, da bi se jaz navezal resneje na kakšno ženskd tega ne bi imel nobene koristi, samo zoprne obveznosti:
-moral bi ji biti zvest (kar ni v moji naravi)
-kupovati bi ji moral razne pizdarije
-praznovati pocukrane "obletnice"
-prej ali slej bi me poskušala nadzirati, kam hodim...
Kot samski pa:
-počnem kar hočem
-družim se s komer hočem
-nihče me ne nadzoruje
-nihče mi ne soli pameti
-nihče se mi ne ufurava v življenje
-pa tudi za poseksat se kaj najde (najraje kakšna vezana "prijateljica")-to je pa tudi edino kar rabim od žensk
Ženske so večinoma zmešane in same ne vedo, kaj hočejo v lajfu.Brezveze se trudit od njih, ker nič ne profitiraš.
Pazi, da te taka na konc ne da na čevelj!Citat:
Midva s punco namreč živa še pri mojih starših, dokler se ona ne izšola ... še to in eno leto ima do konca fakultete, potem pa se bova preselila nekam v mb ali pa v lj k dorodnikom, kjer se bodo izselili v hišo, midva pa bi stanovala v bloku za 200 evrov mesečno ...
Dokler se ona šola, se nama ne splača na svoje iti, ker bi za vse jaz bil odgovoren ... čeke, hrana itd ... ko se pa bo izšolala, pa si bova našla prvo stanovanje in potem službo, ona ima zelo iskan poklic, medtem ko jaz srednje ... a vseeno upam, da bom z lahkoto prišel do službe ... keri hoče delati, bo službo takoj našel, kdor pa ne pa ne .
Citat:
No jaz sem povedal kako je pri nama ... hm, midva sva že 7 let skupaj, pa še vedno brez dece, se šola (jaz sem končal s šolanjem ,,, naredil 4 leta faxa pa konec) ona še dalje, za iti na svoje pa ... kot sem rekel ... dokler oba ne hidita v službo se ne splača iti na svojo ... ker bodo eni na drug račun živeli ...
Če bi imela midva danes možnost, bi takoj klidnila od tastarih nekam ... ampak ne moreva, ker jaz sam ne bom mogel oba po konci držati, pa še najemnino pa to plačevati ... ko bo bova skupaj ...
Citat:
Poznam, na primer, en primer, da je sosed bil z eno, prvič ona bila s kakim dedom ... par let bila skupaj ... vsa leta v šoli odlična povsod, baba zelo pametna tak če si se pogovarjal z njo, razgledana itd ... ampak potem ... ko je začela študirat ... pol leta je njun zakon trajal še, danes pa po diskotekah leče z raznimi dedi, pijano nonstop pa še rada si jo zrači ... kolikor sem vse to slišal ...
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Kdo bi si mislu, da gre nekaterim samskost tko na organ al nekam. Pomoje so nam poročeni prou fouš te svobode. Ma ne razburji se, uživaj dokler te ena huda ne premami.
majč
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...ne vem, kaj ti skoz kokodajsaš, kako ni nikjer nobenega tipa zate, če je tako luštno biti sam....
Če od leta 2007 nisi našla tipa, je nekaj natrobe s tabo...
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Po moje ima samo vsak posameznik svoje prioritete. Živi in pusti živeti.