Samskost je zakon

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Kriterji za žensko, ki bi hotela biti v resni zvezi z mano:

- vsaj 6. stopnja izobrazbe
- razgledana ( to sta ločeni alineji )
- nekadilka
- videz vsaj 8/10, gledano z mojimi subjektivnimi kriteriji
- ne konzumira nobenih drog, niti mehkih
- dobro kuha ( tudi jaz dobro kuham, ampak ne mislim vedno jaz kuhat, če že živim z žensko )
-starost 23-28 let ( to je štartna pozicija, ta starostna omejitev velja za čas, ko jo spoznam )
-brez otrok ( ne rabim ene s prtljago )

Imam kaj šans, da najdem tako žensko?

Nazadnje urejeno:

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Po mojem niso tako hudi kriteriji. 6. stopnja ni nič posebnega, jo že gimnazijski maturantje prekašajo, po mojem bo najhujši problem razgledanost. Jaz bi še dodal alinejo gospodinjska opravila. Jaz ne mislim vedno sam prat pa peglat, čeprav to delam tudi sam.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Merila so zelo visoka, stavim da imaš z (ne)znanjem kuhanja in froci največje probleme hehe.

Drugače pa, vprašaj se koliko si star in če si že kdaj kaj takega imel, pa boš videl kolk imaš šans.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Pravi naslov
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
bolj je vprašanje kaj lahko ti ponudiš taki ženski...sicer če je razgledana pol nima samo 6 stopnje.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Možno, da zate je, jaz sem vsak dan bolj srečen, da sem samski.

Ko gledam kolege in njihove scene z ženskami, pa kregarije, varanje, pa sta skup, pa nista skup si rečem: tega jaz v svojem lajfu prav nič ne rabim.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Možno, da zate je, jaz sem vsak dan bolj srečen, da sem samski.

Ko gledam kolege in njihove scene z ženskami, pa kregarije, varanje, pa sta skup, pa nista skup si rečem: tega jaz v svojem lajfu prav nič ne rabim.

x2

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz

Kriterji za žensko, ki bi hotela biti v resni zvezi z mano:

- vsaj 6. stopnja izobrazbe
- razgledana ( to sta ločeni alineji )
- nekadilka
- videz vsaj 8/10, gledano z mojimi subjektivnimi kriteriji
- ne konzumira nobenih drog, niti mehkih
- dobro kuha ( tudi jaz dobro kuham, ampak ne mislim vedno jaz kuhat, če že živim z žensko )
-starost 23-28 let ( to je štartna pozicija, ta starostna omejitev velja za čas, ko jo spoznam )
-brez otrok ( ne rabim ene s prtljago )

Imam kaj šans, da najdem tako žensko?
našel je boš že, sam če jo boš pa dobil pa ... ne vem.
Torej iščeš žensko, ki je lepa, dobro kuha, stara naj bo zdaj tolk, (ne žez 20 let
hysterical-1.gif
), pa da ti ne bi kakšnga froca prvlekla.
A rada te ima tut lahko kej, pa ti njo, pa tist kaj ona skuha je mogoče velikim dobro, teb pa ne bi blo, pa pr 28 tud one niso tuk zabite (6 stopnja), da se jim pogoji postavljajo, pa otrok je lahko tud ena čudovita stvar. Verjameš??