Samskost je zakon

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
A ima smisl razvijat teorijo o pezdetih in možačah že N-tič?

Zadeva je sila preprosta:
- prva faza zaljubljenost, če tega ni je veza obsojena na propad ali pa na slabo vezo, kjer je en od partnerjev pijavka in v taki vezi imamo potem devijacije prevladovanja možače ali pa nastajanja copatarja.
- druga faza umirjanje oblikovanje para, v tej fazi se normalno zgodi en fenomen, ki povzroči propad veze v kasnejšem odbobju, pezde ki je zaljubljen sam od sebe postane copata, avtomatsko postane baba vodja para, ni več uravnoteženosti v paru in zadeva propade.
- tretja faza, če pride do nje je šele resna zdrava veza, zdravo vezo prepoznamo po tem da so spolni odnosi dovolj pogosti, da v družini ni alkoholizma ali drugih odvisnosti.... Samo tako lahko nastane zdrava zveza.

Je pa pri vsem tem ena zanimivost, če ded ni pezde, potem je lahko zveza uspešna, kljub temu da je baba možača al pa pijavka. Če ded pusti, da ga baba povozi, potem se pač začnejo razni odkloni ki jih že vsi poznamo in to vodi v propad veze kar vključuje tudi propad v smislu razpada jeter. Zanimivo pa je tudi da če ded ni pezde lahko taka veza uspe ker je vseeno sposoben vodit družino četudi je baba za to nesposobna vendar pa tak odnos lahko uspe le res spodobnemu decu.

Torej samskost pri ženskah je enostavno posledica tega, da še niso našle nekoga, ki bi jih bil sposoben vključit v skupnost iz katere bi nastala družina.

Po drugi strani pa je samskost pri moških pač znak da so pezdeti. Ne znajo si najt primerne partnerice in/ali je po prvi fazi obdržat. Pomembno je da v vseh fazah veze moški ostane osebnost kakršna je vstopil v vezo, ker le tako lahko prepreči da bi postal copata. Zanimiv pojav je tudi da se nekateri dedi vedno izpostavljajo z družbenim statusom in materialnimi dosežki, kot so izobrazba, premoženjsko stanje, plača itd, kar pa v današnji skorumpirani družbi niti slučajno ni pravi pokazatelj karakterja dotičnega osebka.

Nekako pridemo do spoznanja da je samskost in slaba veza normalno domena žensk za katero pa so definitivno krivi pezdeti. Zelo pa se mi zdi primerno da človek ki se zaveda da je pezde in da ni sposoben met neke normalne veze v to sploh ne spušča in se pač ukvarja z balastom ki je v slabih zvezah. Pomeni da ruka pač šefove tajnice in poročene ženske iz slabih zvez.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Raje, kot da ponavljaš Rugljeve teorije in teoretiziraš, začni onegavit.

dej ne [censored], treba dobit albanko so še edine k doma delajo vsa gospodinjska opravila čeprav mi je zadnjič neka bosanska srbkinja se ponujala da bo neki likala pa to...

FireSnake

Pripravnik
27. avg 2007
49
0
6
Če si vezan je zakon!

Zvečer po tušu jo kresneš!

Zjutraj, še preden se ornk prebudi (če je čas) jo spraviš v visoke obrate in ga uvališ.

Potem pa pripravi zajtrk .... jaz ne bi bil več sam
ne-ne-1.gif

Potem si pa sproščen cel dan
grin1.gif

FireSnake

Pripravnik
27. avg 2007
49
0
6
Zakaj? Saj je pa njej še bolj prijetno kot meni .... ker vemo, da so babe še bolj potrebne, kot mi (sam priznajo ne).

Long time no see Štibr ... nazadnje na Bledu, 2007, al kdaj je že blo
rolleyes-1.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Raje, kot da ponavljaš Rugljeve teorije in teoretiziraš, začni onegavit.

Pa ne da si se prepoznal? Vsak taprav ded ima vsekakor življenjsko sopotnico, torej mamo svojih otrok, no eni majo tudi mame otrok drugih fotrov, ampak pustmo zdej devijacije. Res bi bil budala če bi o teorijah nabijal neki na prazno, najprej jih je treba sprobat, mogoče tut kero popravit, pol pa šele lahko svetuješ ali poskušaš pomagat človeku. Sam verjamem da noben ni do konca zavožen in da je za vsakega še upanje. Ne obupat. Tko kot si se postavil družbeno in materialno na svoje noge se boš nekoč tudi psihično in takrat boš lahko zaživel ljubezni polno življenje pa magari če tega niti kot otrok nisi poznal. Takrat boš tudi razumel vse prednosti življenja v skupnosti obenem pa boš zaradi družbenega in socialnega statusa lahko ostal alfa samec oplojevalec. Seveda če ni vse kar si do zdej napisal ful of shit.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Torej mi predlagaš, naj postanem tak, kot 80 % kvazi-uglednih Slovencev: doma žena, dva otroka, bajta in pes, na videz idila, v službi ljubica..

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ja sej, to je ta zlagana družba..

Jaz sem nekako raje iskreno čudaško samski, ko da bi glumil neko kvazi-idilo z neko žensko, ki bi mi na pol ustrezala, jaz pa njej isto na pol.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
mah nevem, eni ne znajo bit sami, ne samo da niso v vezi, nasploh se na smrt bojijo bit sami s sabo
smile-1.gif
pol pa skačejo iz enega razmerja v drugega, pa nobeno nima nekega smisla, pa mislim da to kr podzavestno

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
ha? ja kdo je pa teb povedu kok js basket špilam?
lol
smile-1.gif
...čist nerelevanten podatek

Ja, tomi, po moje je to tut čist podzavestno, sam nažalost taki nardijo največ škode okoli, sebi pa itak.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
tongue-1.gif

na temo: ja to je glih najbolj žalostno da s tem sebi največ škode delajo
smile-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
tongue-1.gif

na temo: ja to je glih najbolj žalostno da s tem sebi največ škode delajo
smile-1.gif

ja sej, sebe taki podzavestno zj* in dokler ne opazjo kaj si delajo, tak ni problema...pravim, da drugim škodo delajo, ker velikrat so take zveze samo, da pač so.

@stieber...u bistvu nwm koga skritizira, sam zaupam tvoji presoji
grin1.gif