samopostrežna avtopralnica

packon

Pripravnik
7. maj 2015
102
11
18
V samopostrežni avtopralnici vstavim žeton in nič. Pokličem operaterja ki pove da če na displeju piše OFF pomeni da mašina ne deluje in da žetona ne dobim povrnjenega. V drobnem tisku v bližini displeja sem potem med ostalim opazil da res piše da mašina ne deluje če piše OFF ampak to ti je jasno ponavadi šele ko naletiš na problem.
Ni prav da te tako na izi odpikajo brez žetona. Po mojem mnenju bi se moralo samodejno izklopit prejemanje kovancev ali pa bi moral operater dobit signal in bi vsaj na daljinsko aktiviral nek vizualni element iz katerega bi bilo tudi laiku takoj jasno da je pralno mesto v okvari.

• Všeč mi je
Reactions: tony in jendomen

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.203
10.982
113
V samopostrežni avtopralnici vstavim žeton in nič. Pokličem operaterja ki pove da če na displeju piše OFF pomeni da mašina ne deluje in da žetona ne dobim povrnjenega. V drobnem tisku v bližini displeja sem potem med ostalim opazil da res piše da mašina ne deluje če piše OFF ampak to ti je jasno ponavadi šele ko naletiš na problem.
Ni prav da te tako na izi odpikajo brez žetona. Po mojem mnenju bi se moralo samodejno izklopit prejemanje kovancev ali pa bi moral operater dobit signal in bi vsaj na daljinsko aktiviral nek vizualni element iz katerega bi bilo tudi laiku takoj jasno da je pralno mesto v okvari.
Prosim za strukturiran predlog odprave tezave. Da se posreduje proizvajalcu. Hvala.

packon

Pripravnik
7. maj 2015
102
11
18
Najlažje bi bilo da stroj ki ne deluje ne sprejema žetonov. To bi moralo biti narejeno že po logiki po difoltu. Saj mogoče je tudi bilo dokler se ni doma nekdo poigral z nastavitvami.
Ne vidim razloga zakaj se ne bi dalo sprogramirat.

tony

Guru
23. jul 2007
11.071
1.887
113
Biznis bi moral biti toliko pošten, da bi režo v času, ko je avtomat ugasnjen prelepil s trakom.

packon

Pripravnik
7. maj 2015
102
11
18
Ne vem nisem štromar.
Dejstvo je da na nedelujoči napravi še vedno deluje sprejemanje žetonov, kot bi pokvarjen avto pil bencin čeprav ugasnjen stoji v garaži.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.203
10.982
113
Napisal si da ne vidis razloga da se ne bi dalo sprogramirat. Ocitno je razlog v tem da tega ne znas?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.709
5.131
113
Imam občutek, da te raketa trola ali pa je tudi povezan z avtopralnico. ;)

Nekateri avtomati na kovance in žetone so narejeni tako, da ko je poln denarja ali pa kaj ne dela - zmanjka robe/storitve, je reža odblokirana oz kovanec skozi pade in spodaj ven.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.203
10.982
113
Imam občutek, da te raketa trola ali pa je tudi povezan z avtopralnico. ;)

Nekateri avtomati na kovance in žetone so narejeni tako, da ko je poln denarja ali pa kaj ne dela - zmanjka robe/storitve, je reža odblokirana oz kovanec skozi pade in spodaj ven.
Dajva bit natacna…vesoljsko plovilo sem :) raketa je bila Saturn V :)

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.709
5.131
113
Dajva bit natacna…vesoljsko plovilo sem :) raketa je bila Saturn V :)
Dobro tudi prav.

Vesoljsko plovilo VS raketa
Image.jpg
:

• Haha
Reactions: Gatto in aljoman

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.924
3.780
113
Lublana
www.facebook.com
V vsakem primeru je čudno oziroma celo nedopustno, da ti ne povrnejo denarja oziroma žetona. Tudi pri tistih avtomati za pijačo in prigrizke ti vrnejo denar, če iz nekega razloga ne dobiš plačan izdelek. Tudi, če ponesreči pritisneš številko predala kjer ni ničesar več.
Tako, da tole z avtopralnico je navaden balkanski klošeraj.