A ne moreš preprosto it na ribo s paketom kondomov v žepu, pa naj se razvije ali pa ne.če je znanka stara med 18 in 25 potem gre verjetno za fuk. ce pa je znanka starejša, pa je velika verjetnost, da gre samo za ribo. Jaz nebi šel, ker si potem najslabši, če nisi kaj prav razumel.
Hili.Znanka na FB objavi sliko ribe, katero je za pozno kosilo. Znanec pod sliko napiše "kaj pa jaz?" Znanka všečka njegov komentar in odgovori "saj veš kje sem"! Zanima me, če je to povabilo na ribo ali ni?
To je bilo poslano iz vikenda, 100km daleč od naslovnika.Mogoče je pa to povabilo ribe na češpljo?
Saj to, ona mi razlaga, da to ni nič in da ga ni vabila, da iz njenih besed, to ni mogoče razumeti.To pomeni da bo tvoj znanec v znanko namočil svoj trnek.
Zato sprašujem, vi pa se kar norčujte...tudi iz mene.Saj to, ona mi razlaga, da to ni nič in da ga ni vabila, da iz njenih besed, to ni mogoče razumeti.
Ti si verjetno še mladenič in ne veš, da je kakšna 60-letnica še kako zagnana, še bolj kot 18-25 letnice.če je znanka stara med 18 in 25 potem gre verjetno za fuk. ce pa je znanka starejša, pa je velika verjetnost, da gre samo za ribo. Jaz nebi šel, ker si potem najslabši, če nisi kaj prav razumel.