S5 en talent

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Čeprav nerad, ampak ok, bi še razumel te stare peke, da zajebe uvoz/izvoz... ampak a nima niti 1% gnile pameti v možganih, da bi vsaj ko PRVI avto vidi nasproti, pogruntal, da nekaj ni vredu in ustavil :]

Kaki avto nasproti? Ona se pelje po desnem pasu, po levem pa vozijo avti nasproti kot na vsaki drugi cesti. Po moje se zato tile pacienti kar vozijo narobe, ker se vsi iz prehitevalnega skrijejo na vozni pas, ko vidijo luči nasproti. Pa tudi če kdo pripelje po prehitevalnem pač misli, da nekdo prehiteva (spet kot na vsaki drugi cesti).

Ajde, seveda je čudno, samo ko vidiš te stardece kake po ostalih cestah zganjajo, ko zajadrajo na kak nov odsek, se ne čudim, da tudi na napačno stran zapeljejo in so prepričani, da vozijo prav.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ja, samo folk se najbrž ne pelje čisto mirno mimo, kot na ostalih cestah. V taki situaciji se najbrž blenda, hupa, krili z rokami, itd... Če jim to ne da vedet, da nekaj ne štima, potem naj se pa ubije. Ampak sebe, ne drugega...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
S tem avtekom bi bolj težko koga ubila, prej sebe. Po drugi strani je pa res kar pravijo, da ima ''neumen stardec največji krompir''... ali kmet mogoče?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Situacija v krožnem. Pred mano ženska stoji, ostali avtomobili so zavijali vsi en izhod prej. In se je čakalo
confused-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
situacija ravna cesta: stara mama vozi ko po jajcih, malo megle je bilo, ko je pripeljal avto nasproti se je od sile ustavila in počakala da so mimo peljali
bonk.gif

takim ko pa vozijo kontra po ac pa bi morali doživljenjsko vozniško vzet. Ker če se voziš kontra in tega niti ne opaziš, mora s tabo bit nekaj hudo narobe.

Zanimivo da se stari prdec tukaj nič ne oglasi
stupid-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Se strinjam, ko je nekdo napisal-doživljensko odvzet vozniško!
Tukaj je potem samo vprašanje: pred koliko leti bi naš stardec že ostal brez vozniške?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
spet? Vi2 sta kot pes in mačka
hysterical-1.gif
.

Se strinjam, ko je nekdo napisal-doživljensko odvzet vozniško!

jaz sem razumevajoč do starejših občanov in mu dam včasih kaki nasvet, on pa je vedno tak grdi do mene
rolleyes-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
mene je zadnjic ena zenska v kroziscu prehtela kar z voznjo v naprotno stran krizisca, oba sva sla na isti izvoz in ce nebi pobremzal bi bocno pocla v mene.Potem se me pa butasto gleda z avta....
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Spet en bolnik v Zali. Se vozimo normalno in vsak ovinek zavira. Ni panike, se damo nekaj metrov za njim, da imam tekočo vožnjo. Na ravnini mi uteče v ovinek sva si blizu. Čez nekaj časa se pa naš norec, dinamik in objestnež eXHair odloči da bo prehitel. Sledi 180 stopinjski ovinek, kjer sem misli že iti mimo, ker se je tako vlačil. Po ovinku se skoraj vstavi
confused-1.gif

crazy1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Spet en bolnik v Zali. Se vozimo normalno in vsak ovinek zavira. Ni panike, se damo nekaj metrov za njim, da imam tekočo vožnjo. Na ravnini mi uteče v ovinek sva si blizu. Čez nekaj časa se pa naš norec, dinamik in objestnež eXHair odloči da bo prehitel. Sledi 180 stopinjski ovinek, kjer sem misli že iti mimo, ker se je tako vlačil. Po ovinku se skoraj vstavi
confused-1.gif

crazy1.gif
Lool. A je imel večjega kot?
evil.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.752
113
kod Džej-Zija
ksz

Danes na Zaloški na Fužinah en Hrvat z Golfom II zgreši odcep. Zadevo je popravil tako, da je po desnem pasu (tam je 4-pasovnica) vozil rikverc.
10.gif