Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Bo video, samo moram prvo zadevo malo potestirat, sicer pa je že v drugem postu v tej temi video, kjer vidiš kaj ta ura dela.
Zaenkrat sem klical z njo in je zvok odličen, odzivna je tudi, kaj več mi pa še ni uspelo, ker probavam nekako iz ure dobit dol FW, oziroma dostop do internega spomina.
Nimam jabke, bom pa rekel kolegu, ki jo ima, če lahko stestirava
Danes je sonce tako, da bom videl kako se obnese ura na soncu.
EDIT:
Če imaš na uri vklopljeno varčevanje z baterijo je display na soncu komaj viden, če varčevanje izklopiš je viden, ampak še vedno bolj tak tak.
Sem pa uro usmeril direktno proti soncu, če pa uro obrneš proti sebi kot to normalno počne vsak, je pa display z izključenim varčevanjem lepo viden.
Na uri je za nastavit alarm, samega koledarja ne najdem nikjer.
Sem razmišljal, da bi naredil video ampak je tako vse že prikazano tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=vl9h6Zekcb0
Vse kar lahko naredim je le, da stestiram funkcijo po funkcijo in čas trajanja baterije.
Če vklopiš pedometer in ga imaš ves čas vklopljenega zdrži cca 1 dan in pol.
Če uporabljaš samo za klice pa 4 dni brez problema.
Za ta denar je ura vredu edino pomikanje po meniju je potrebno osvojit, ker drugače namesto premika odpreš nastavitev, to je pa edino kar me zaenkrat moti pri tej uri.
Iščem pa kontakt od proizvajalca, da vidim, če bom uspel kje priti do FW za uro.
No danes sem tudi jaz dobil U 8 smartwatch , koliko sem na hitro testiral pogovor je presenetljivo v redu(na moji strani in sogovornikovi) razločno.
Apk. za uro (2 apk.smartwatch in btnotification) sem našel na različnih straneh in jih moram malo raziskat, sama ura zgleda dost ok za to ceno-kvaliteta izdelave.
Verjetno je šibka točka pri uri baterija, to bom še ugotovil po nekaj dneh.
Zaenkrat zadovoljen btw zdaj so jo še pocenili za 2€, od naročila pa do dostave je pa minilo 18 dni
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.