Delam kot hišnik na šoli in urejam tudi okolico šole kar pomeni, da bo ura popraskana v zelo hitrem času.
Nekih velikih denarjev ravno ne mislim odštet za uro, ker mi je najbolj važno, da se zasveti ali zavibrira, ko me kdo kliče, četudi je ekran popraskan do nerazpoznavnosti mi je čisto vseeno dokler bo opozarjanje na klic delalo.
Seveda pa ne sme biti nekih čudnih oblik, da bi se potem z uro zatikal ob najmanjše ovire.
Uro bom uporabljal samo v službi saj imam ravno tukaj največji problem, ko me kdo kliče in zaradi narave dela ne slišim zvonenja, potem me pa morajo iskat, če je kaj nujnega.
Torej velikost ekrana in barva ni pomembna, važno je le, da opozarja na klice.
Bom pa takoj, ko jo dobim in vsaj malo preizkusim javil in seveda ustregel vašim željam, če bo kdo hotel še kako dodatno testiranje kakšne funkcije.
Skratka M28 je že naročena, iščem še pa eno za sodelavca, tako da sem še vedno odprt za vse predloge o cenovno ugodni uri.
Če bom na koncu naročil dve različni, bomo potem lahko naredili dvojno testiranje
Bom pa jutri sodelavca vprašal, če mu je všeč katera iz vaših trenutnih predlogov