RWatch

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@gsmobil

To je ista na bolhi: Klik

@Herman
Imaš morda kak link do te ure, ki si jo imel ti?
Kot si že pravilno predvideval mi ni pomemben barvni zaslon ampak le to, da me opozori na klic s svetlobnim efektom ali pa z vibriranjem, gledanje sms na uri mi ni pomembno ali kaka druga šminka.

@laaaz

Najlepša hvala za tvojo prijazno ponudbo.
Bom počakal, da naročena ura pride in če ne bo delala kot mora bi te res lepo prosil, če bi se lahko dobila kje na kaki pijači, da bi jo lahko malo sprobal.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@Herman
Imaš morda kak link do te ure, ki si jo imel ti?
Kot si že pravilno predvideval mi ni pomemben barvni zaslon ampak le to, da me opozori na klic s svetlobnim efektom ali pa z vibriranjem, gledanje sms na uri mi ni pomembno ali kaka druga šminka.

Martian notifier

Zadeva sicer navrže blizu 150€, ampak je v primerjavi s Kitajci vsekakor vredno, ker gre za normalno uro. Za cagarje poganjat ima drugo baterijo, ki itak traja par let. Zna pa na tistem mini zaslončku pokazat tudi sms in povzetek maila. Vzorec vibriranja lahko določiš za vsak tip notifikacije posebej.

Me je pa zmotila debelost in je po preizkušanju zato nisem kupil.

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Zanimivo vendar predrago
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Nekaj podobnega je ta U8 Watch
http://www.lightinthebox.com/j...ltimately_buy_1
Pravijo da je plastik fantastik.Škoda 30€.

Ja ta zewatch je zelo zanimiva toda sedaj smo prišli iz 30€ na 300(M360).
No tudi mene zanima nekaj podobnega,ker potrebujem za v službo nekaj takega.Telefona ne morem imet vedno pri sebi,kaj preveč dragega pa tudi ne mislim kupovat,ker imam tako delo da bi jo oziroma jo bom hitro popraskal ali kako drugače poškodoval.Potrebujem jo kot je dejal popotnik samo da vidim opozorilo o prejetem klicu,smsu,mailu potem pa grem itak do telefona.
Jaz sem gledal zgoraj omenjeno uro pa so mi predlagali da je škoda 30tih€.
Popotnik,ko jo dobiš prosim za komentar zanima me pa predvsem domet ure.

laaaz

Pripravnik
24. nov 2008
51
0
6
MB
baterija zdrzi tam do 3 dni uporabe , kar je kar ok .Opozarjanje na klic lahko nastavis na zvočno, vibra ali izpis klicatelja .Mogoč je tudi prevzem klica na uri in pogovor preko ure, vendar te ljudje čudno gledajo ko se pogovarjaš z uro.Prikaže tudi sms-e.

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
Pozdravljen.
Kaj pa o Pebble uri si že razmišljal? Zdaj je cena drastično padla in se jo lahko naroči preko Amazon.co.uk ali Amazon.de. V ZDA je cena 99 USD. Jaz sem si jo kupil ko je bila še 150 USD oz. sem jaz za njo dal 150 EUR. Baterija z lahkoto zdrži en teden. Dela pa točno to kar ti zahtevaš. Po novi posodobitvi programske opreme, ura zavibrira,če izgubi "stik" s telefonom. Priporočam bolj kot te kitajske zadeve. Sem kolegu naročil podobno uro za 30 EUR, Škoda denarja. Res. Upam, da boš hitro našel uro, ki ti bo ustrezala. Če pa te zanima črna Pebble ura pa lahko na ZS.
lp

I

Izbrisan uporabnik 17097

Ja to je stvar osebnih preferenc.Meni osebno R Watch veliko lepša kot Pebble ali Moto 360.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Delam kot hišnik na šoli in urejam tudi okolico šole kar pomeni, da bo ura popraskana v zelo hitrem času.
Nekih velikih denarjev ravno ne mislim odštet za uro, ker mi je najbolj važno, da se zasveti ali zavibrira, ko me kdo kliče, četudi je ekran popraskan do nerazpoznavnosti mi je čisto vseeno dokler bo opozarjanje na klic delalo.

Seveda pa ne sme biti nekih čudnih oblik, da bi se potem z uro zatikal ob najmanjše ovire.

Uro bom uporabljal samo v službi saj imam ravno tukaj največji problem, ko me kdo kliče in zaradi narave dela ne slišim zvonenja, potem me pa morajo iskat, če je kaj nujnega.

Torej velikost ekrana in barva ni pomembna, važno je le, da opozarja na klice.

Bom pa takoj, ko jo dobim in vsaj malo preizkusim javil in seveda ustregel vašim željam, če bo kdo hotel še kako dodatno testiranje kakšne funkcije.

Skratka M28 je že naročena, iščem še pa eno za sodelavca, tako da sem še vedno odprt za vse predloge o cenovno ugodni uri.
Če bom na koncu naročil dve različni, bomo potem lahko naredili dvojno testiranje
wink-1.gif

Bom pa jutri sodelavca vprašal, če mu je všeč katera iz vaših trenutnih predlogov
wink-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Ja 150€, potem raje malo dodaš in imaš že "proper" zadevo:

Moto 360

Moto izgleda fenomenalno. Samo, da naredijo se nekaj podobnega, da bo kompatibilno z IOS in kupim takoj.

Zgleda že lepo, ssamo filat jo moreš vsakih 12ur. Neuporabno čist.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kaj pa en čisto navaden telefon, kaka nova Nokia na tipke za 30€ na predplačniško kartico in iz svojega "ta glavnega" telefona preusmeriš klice na to številko in ob 15 uri skenslaš preusmeritev, ker bluetooth ne vem, če nese tako daleč po stavbi.