RWatch

I

Izbrisan uporabnik 17097

Preko teh telefonov ne moreš pregledovat oziroma dobivat mailov oziroma obvestil kar pa je danes še pomembnejše kot smsi.
Če obstaja kakšen majhen telefonček s temi možnostmi res ne bi bilo slabo.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Rekel je, da rabi samo, ko ga nekdo kliče in to je pomoje najboljša rešitev. Če ureja okolico, mu bluetooth ne bo lovil tako daleč.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Telefon imam v žepu vendar ga včasih ne slišim in tudi vibre ne čutiš ko hodiš, torej mi ti telefoni zopet nič ne koristijo in zato sem naročil to uro, ker če ne bom čutil vibre na roki bom vsaj videl.

Nimam namena imeti telefona v delavnici ampak bo telefon v žepu ura pa na roki.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To funkcijo odlicno opravlja Pebble... :p ... Enkrat tedensko jo dam nafilat... v dveh uricah je baterija polna... in je spet mir za en teden ... Poleg tega je vodotesna in ni en velik "cegu" na zapestju :D ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
ura ne more bit kvadratoidna, žal

Okusi so razlicni ... in prav je, da je tako... Dolgcas bi bilo, ce bi vsem bile vsec tezke, glomazne, okrogle ure...
grims-1.gif

V bistvu pa to ni "ura" v klasicnem smislu ... ampak bolj kot ne zapestnica, ki deluje kot "podaljsek" mobilnika ... in olajsa to, da ni ptorebno za vsako akcijo vleci mobilnika iz zepa ali torbe ...

Sicer pa tudi RWatch, po kateri povprasuje OP ni dalec od pravokotne (ali "kvadratoidne" oblike
smile-1.gif
)

RWATCH-20141013-135732.jpg

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
Malce OFF topic:
Tudi @Jest in jaz sva mnenja, da so to stvari osebni preferenc. Praviš, da ura ne more biti kvadratoidna.... Malo poglej ure od Patek Philippe ali kakih drugih renomiranih proizvajalcev ur. Večina moških ur je res okrogle oblike ampak najdeš zelo zelo drage in lepe tudi ne-okrogle oblike.
ON topic:
Za Pebble gre tudi moj glas (še enkrat)
cool-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To funkcijo odlicno opravlja Pebble... :p ... Enkrat tedensko jo dam nafilat... v dveh uricah je baterija polna... in je spet mir za en teden ... Poleg tega je vodotesna in ni en velik "cegu" na zapestju :D ...

vibrira tudi? kje pa ste nabavli Pebbla? ker kolko gledam gredo cene tudi do 250€

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

vibrira tudi? kje pa ste nabavli Pebbla? ker kolko gledam gredo cene tudi do 250€

Zvocnika itak nima... tako da je edini feedback preko vibracij...

Na www.getpebble.com je navadna 99 U$D... in worldwide shipping je free (edino ce hoces preko DHL je 25 U$D)... Pristeti moras se nekaj carinskih stroskov...

Pebble Steel pa je 199 U$D ...

Na bolhi jih je nekaj ... ena siva je 135€ ...

Tukaj jo lahko narocis za okoli 135€ s postnino iz UK >> http://www.mobilefun.co.uk/pebble-smartwatch-for-ios-and-android-devices-jet-black-p42252.htm

Pebble Steel pa za okoli 235€ >> http://www.mobilefun.co.uk/pebble-steel-smartwatch-for-ios-android-devices-black-matte-p43084.htm

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ura Smartwatch M26 je doma in se polni
smile-1.gif

Tista, ki sem jo naročil za sodelavca je prišla že v petek in pogovor preko ure ( on se je javil na uro sam sem ga klical preko telefona ) se odlično sliši.
Od petka, ko jo je napolnil pa do danes je še ni rabil polnit.

Nekdo je napisal, da bi rad review te ure, torej na dan z besedo kaj vas zanima in bom stestiral ter napisal
wink-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.974
6.148
113
Popotnik napiši en splošni vtis. Recimo če ti ura zabeleži klic, ti pa pokličeš iz ure nazaj, a je možno vklopit suzanji zvočnik od telefona. Potem ali je to možen nadomestek kakega sports trackerja. Ima kako aplikacijo v ta namen.

Hkrati pa me zanima kako je z tem Bloutoothom. Nekdo je napisal, če ni BT 4.0 da je potencialen rakotvorni element. A ima res tako sevanje?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.974
6.148
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Popotnik napiši en splošni vtis. Recimo če ti ura zabeleži klic, ti pa pokličeš iz ure nazaj, a je možno vklopit suzanji zvočnik od telefona. Potem ali je to možen nadomestek kakega sports trackerja. Ima kako aplikacijo v ta namen.

Hkrati pa me zanima kako je z tem Bloutoothom. Nekdo je napisal, če ni BT 4.0 da je potencialen rakotvorni element. A ima res tako sevanje?

Se že popravljam. Sportts tracker ne more bit ker nima GPS-a.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.113
10.961
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:

BT oddaja z nižjo jakostjo, tu je nekaj malega razlike. Vendar BT v celoti oddaja tako šibko proti samemu telefonu, da boš raka veliko prej staknil zaradi telefona kot zaradi BT. Saj veš, doseg nekaj kilometrov proti manj kot 10 metrom v šibkejši različici.

22. jul 2007
13.555
1.741
113
124
Ali lahko poljubno nastavljaš razdaljo pri funkciji telefon lost ali je pač po defaultu-cca.10m?