Mene to ni tako prizadelo. Tebe je, zato pa povej kaj nisi mogel pogledat zaradi tega direktnega prenosa, ki ti je vso programsko shemo zjebal. Kaj je tako pomembnega odpadlo?Stavim, da ti lahko to pogledaš za nazaj.
Mene to ni tako prizadelo. Tebe je, zato pa povej kaj nisi mogel pogledat zaradi tega direktnega prenosa, ki ti je vso programsko shemo zjebal. Kaj je tako pomembnega odpadlo?Stavim, da ti lahko to pogledaš za nazaj.
lol, sej pravi politik pa govoriči x mandatov, naredi pa se nič, raja pa plačuje to govoričenje. Tako to gre. Ko pride strojnik, hoce kaj premaknit, itak da ne more, ne moreš ti fdvjevec v mehurčku premaknit, se lahko samo umakneš. Druge poti ni.
Tudi na 365 strani ni?Stavim, da ti lahko to pogledaš za nazaj.
Ta strojnik je profesor.Strojnik bi premikal v politiki, sodstvu in medijih ja. Jaz pravim temu problem, vi rešitev. Zato pa smo kjer smo. Vse bi delal, samo svojega foha ne. Razen če mi najdeš en sam razlog zakaj dober strojnik ne bi delal v strojništvu? Zato ker ima alter sindrom (spozna se na vse, o vsem ima mnenje in prepričan je da to tudi vsi želijo slišat).
A Šivilja Bratuška pa paše na infrastrukturo? Al pa tišlar Šarec paše na obrambo itd...?Strojnik bi premikal v politiki, sodstvu in medijih ja. Jaz pravim temu problem, vi rešitev. Zato pa smo kjer smo. Vse bi delal, samo svojega foha ne. Razen če mi najdeš en sam razlog zakaj dober strojnik ne bi delal v strojništvu? Zato ker ima alter sindrom (spozna se na vse, o vsem ima mnenje in prepričan je da to tudi vsi želijo slišat).
Saj sem rekel, padli ste na rit ko ste slišali strojnik, profesor, doktor. Zato enostavno ne razumem, zakaj mu ne date še krčnih žil operirat, zobe popravit, statiko za pesjak izračunat, toplotno napeljat in ženo poservisirat, vmes pa ti lahko še, danes ko primanjkuje župnikov, evangelij po marku razloži. Če je za medije nadzirat in popravljat dober, zakaj, joj ti nesreča, noče kandidirat za predsednika.Ta strojnik je profesor.
Ja, dejansko je minister s 3-letno trgovsko šolo, v trenutni vladi, za področje, ki ga pokriva, največji strokovnjak.Evo Han ima firmo vrsto let, ki je tudi partner vlade, ve, kako se dela.
Res, da ne sme govorit, ko zeli, ampak vseeno.
dejansko nek spreten razgledan strojnik to z relativno lahkoto izpelje.Saj sem rekel, padli ste na rit ko ste slišali strojnik, profesor, doktor. Zato enostavno ne razumem, zakaj mu ne date še krčnih žil operirat, zobe popravit, statiko za pesjak izračunat, toplotno napeljat in ženo poservisirat, vmes pa ti lahko še, danes ko primanjkuje župnikov, evangelij po marku razloži. Če je za medije nadzirat in popravljat dober, zakaj, joj ti nesreča, noče kandidirat za predsednika.
Saj dejansko imaš prav. Ker strojniki so najbolj vsestranski ljudje.Saj sem rekel, padli ste na rit ko ste slišali strojnik, profesor, doktor. Zato enostavno ne razumem, zakaj mu ne date še krčnih žil operirat, zobe popravit, statiko za pesjak izračunat, toplotno napeljat in ženo poservisirat, vmes pa ti lahko še, danes ko primanjkuje župnikov, evangelij po marku razloži. Če je za medije nadzirat in popravljat dober, zakaj, joj ti nesreča, noče kandidirat za predsednika.
Potem ti žal ne morem pomagat in pač nadaljuj z whatthefuckaboutthefuckizmi.Poglej priponko 68326
Prebral, prebral.
Upam, da se bom lahko posluževal ustreznih institucij, kadar bo to potrebno.Potem ti žal ne morem pomagat in pač nadaljuj z whatthefuckaboutthefuckizmi.
Teb se zdi nelogično , ker je doktor strojnik profesor in fizik vsestranski?Tako. Zjutraj otroke v avtopralnico, na občino zobe popravit, vmes pa še k frizerju na tehničnega.