Ne vem, ne poznam nobenega. Vsak tak se naj pretepa s svojo vestjo, če mu jo je kaj ostalo.Kako pa kaj ponos potomcev povojnih izvrševalcev?
Ne vem, ne poznam nobenega. Vsak tak se naj pretepa s svojo vestjo, če mu jo je kaj ostalo.Kako pa kaj ponos potomcev povojnih izvrševalcev?
Pred potomci kolaborantov si pozabil dat pridevnik ponosni.Mi prav dol visi, če mi potomci kolaborantov verjamete ali ne. Jaz sem ponosni naslednik borcev za svobodo, vi pa hočete že 70 let opravičevati svoje izdajstvo.
Kdo je pa tu potomec kolaborantov??Mi prav dol visi, če mi potomci kolaborantov verjamete ali ne. Jaz sem ponosni naslednik borcev za svobodo, vi pa hočete že 70 let opravičevati svoje izdajstvo.
Eh taki je res bil na tabli, snecer ce se ne motim je to rekel?Potomci povojnih izvrševalcev niso ravno ponosni na prednike, ker so jih premalo.
A je pri nas drugače? Pri nas pa gošarji z vsem svojimi lažmi prav tako skačejo okol spomenikov, kjer se na večini mest sploh ni nič zgodilo ampak kilometer ali več stran.Očitno res:
Srhljivi prizori v Trstu: fašistični pozdrav v navzočnosti vidnega politika
V Trstu so se v petek zbrali skrajni desničarji oziroma fašisti. S trikratnim fašističnim pozdravom so se spomnili na desničarskega politika Almeriga Grilza. Srečanju je prisostvoval tudi veljak stranke Bratje Italije Fabio Scoccimarro, poroča Primorski dnevnik.n1info.si
Mi smo pa ponosni potomci borcev za domovino, ki hočemo, da so naši predniki nepozabljeni.Mi prav dol visi, če mi potomci kolaborantov verjamete ali ne. Jaz sem ponosni naslednik borcev za svobodo, vi pa hočete že 70 let opravičevati svoje izdajstvo.
Pozabil si še na ustrezen pozdrav, recimo 88Mi smo pa ponosni potomci borcev za domovino, ki hočemo, da so naši predniki nepozabljeni.
VSI smo/so se borili za svojo domovino!
Eni z Nemci, eni z Rusi!
Aja? Na kateri strani si?Mi smo pa ponosni potomci borcev za domovino, ki hočemo, da so naši predniki nepozabljeni.
VSI smo/so se borili za svojo domovino!
Eni z Nemci, eni z Rusi!
Tisti, ki so se borili s pomočjo Nemcev, so se borili za domovino Slovenijo, tisti, ki pa so se borili s pomočjo Rusov, so se borili pa za komunistično Jugoslavijo.Aja? Na kateri strani si?
Boriti se na strani Nemcev za domovino? Katero?
Velika napaka:Tisti, ki so se borili s pomočjo Nemcev, so se borili za domovino Slovenijo, tisti, ki pa so se borili s pomočjo Rusov, so se borili pa za komunistično Jugoslavijo.
Tisti, ki so se borili s pomočjo Nemcev, so se borili za domovino Nemčijo, tisti, ki pa so se borili s pomočjo Rusov, so se borili pa za Slovenijo.
Ne klobasaj fantek, k nimaš pojma kaj je blo res. Že samo poimenovanje nasprotnikov ti pove vse. Domobranci - pomeni da so branili dom. Pred komunisti.Velika napaka:
Marsikaj ti še ne veš. Zato pa si levičar.kaj vse ne prebereš na alterju
Ko berem tvoje komentarje, vem, da je moja pot prava. Škoda, ker se v življenju nisi nič naučil.Marsikaj ti še ne veš. Zato pa si levičar.
Uči se!
Če bi bil ti pošten delavec, pol ne bi šel po tej poti in ne bi bil levičar. Ker komunizem so ustvarili zločinci, lenuhi, tatovi. Marks je bil lenuh, ki nikoli ni delal.Ko berem tvoje komentarje, vem, da je moja pot prava. Škoda, ker se v življenju nisi nič naučil.