to prav jolbe k edino vlaganje kot je, je lapanje po forumu....Kaj je pubeci? Imate probleme? Ste pozabili na samoprispevke v katere smo vsi vlagali? Pa firme, ki so gradile stanovanja in to z našimi žulji , sadove pa potem skoraj zastonj dobili samo nekateri. Očitno imate spomin zlate ribice.
pa ni on tisti ki živi v družbeni lastnini ?Bi bilo zanimivo v družbeno lastnini prenesti njegovo premoženje...
pa da ga vidimo, pa še mal po smrčku, če bi kej javkal..
Kaj pravte bi še drek u pest stiskal?
Večina teh pubecov, ki tukaj nabija, ima še mleko pod nosom in za samoprispevke ter za obvezen procent od plače za graditev stanovanj, še niso slišali. Saj bi jih kap, če bi jih danes obremenili za kaj takega.Kaj je pubeci? Imate probleme? Ste pozabili na samoprispevke v katere smo vsi vlagali? Pa firme, ki so gradile stanovanja in to z našimi žulji , sadove pa potem skoraj zastonj dobili samo nekateri. Očitno imate spomin zlate ribice.
Verjetno bi kmere kap, ča bi jih upokojeval pr 64 letih in po novem pa 68...Večina teh pubecov, ki tukaj nabija, ima še mleko pod nosom in za samoprispevke ter za obvezen procent od plače za graditev stanovanj, še niso slišali. Saj bi jih kap, če bi jih danes obremenili za kaj takega.
Zakonca Hribar in spodaj krvniki.... v zaplenjenem gradu..Očitno so v tvoji Kmerolandiji preživeli samo berači.
Kdo drugi pa je še preživel od navadne raje? Tisti, ki niso imeli nič, tisti, ki so imeli nekaj in to srečo, da so jih pustili živet, in tile so potem tudi bli berači.Očitno so v tvoji Kmerolandiji preživeli samo berači.
Verjetno sem jo prebral, še preden si ti zanjo slišal. Zakaj pa bi bil Hribar več vreden, kot sto drugih na drugi strani. Pa prvič slišim, da bi Kardelj, Maček in Marinko koga posilili.Zakonca Hribar in spodaj krvniki.... v zaplenjenem gradu..
Drago Jančar lepo opiše doktrino kmerov
to noč sem jo videl, predlagam da si prebereš.
Banditska miroljubnost z kamnom pobili nosečo žensko, še prej pa jo posilili.
Poglej priponko 67802
Vemo samo to, da kosti v odkopanem grobu niso bile zložene skupaj, kot bi morale bit.Eni očitno niso prebrali knjige. Ni vse res kar se dogaja v knjigi, delno resnično je. Gre za pripovedovanje, po spominu petih oseb se mi zdi, vsak ima svoj pogled na takratne dogodke. Kaj se je zares zgodilo verjetno ne bo nikoli povsem jasno, kar je povedal tudi Jančar.