Res je že skoraj 30 let, kar sem med študijem honorarno delal tam - ampak kar sem takrat videl, mislim, da je manevrskega prostora za optimizacijo stroškov tudi danes dovolj.V zadnjih 12 letih, kar je isti prispevek, pa ni bilo nobene inflacije in zvišanja plač ter stroškov, ali ne? Se je morala RTV že prekleto optimizirati, da shaja z istim denarjem.
To pa ne! Baje da on kar dobro ve, kako se privat firma priklopi na javni sesek.no sej kaundc je tud opletal pa privat firma bi verjento pod njim tud bolj kot ne hirala
To isto je meni povedal clovek, ki je sodeloval z rtv kakih 40 let.Res je že skoraj 30 let, kar sem med študijem honorarno delal tam - ampak kar sem takrat videl, mislim, da je manevrskega prostora za optimizacijo stroškov tudi danes dovolj.
Je Urbanija že kje delal, da ni bil v konfliktu s praktično celotnim kolektivom? Ali vsaj z vsemi, ki jih ni zamenjal ali pripeljal s seboj. Kot sem že večkrat napisal, privat firma s takšnim direktorjem bi crknila v prvem mesecu. V JS pa lahko opleta vsak whatthefuck.
Posebno v zadnjih dveh letih, ko so rezali kvalitetne programe in naselili še svoje fikuse.Morda so pa reklame podrazili? Ali pa jih vrtijo pogosteje. Lahko da so rezali kvalitetni program namesto fikusov v pisarnah?