vsakršno nagibanje je mimo, ampak ... nagibanje v levo je v bistvu od nastanka države. v zadnjih letih pa radikaliziranje na levo, ampak pri nas pač ne pali druga kot en ali drug ekstrem.Mah ne vem no, tudi meni gre RTVjevo nagibanje preveč v levo na jetra, ampak dajmo priznat vsi skupaj, da tole kar je pa Janševa vlada, zelo uspešno moram priznat, nastavla na Planet in RTV (Požar, Jančič, Mayer, Urbanija,...). Ne vem, za določene leve rtv novinarje lahko vsaj najdeš kakšen članek ali objavo, kjer vsaj objavijo kaj o svinjarijah levih, medtem, ko prej omenjeni si bodo pa raje roko odtrgali, kot napisali stavek proti njihovim.
če ne upoštevaš dejstva, da se je levi pol v zadnjih 10 letih pomaknil zelo skrajno levo, pol je premočna beseda ja.Mah radikaliziranje se mi za RTV zdi premočna beseda, je pa večina voditeljev in novinarjev res bolj nagnjena na levo. Samo rešitev ni v tem, da daš pa zdaj za antipod radikalno desne malikovalce janše.
...to si pozabil...Mislim da se leva opcija vsaj malo trudi biti nevtralna na RTV, medtem ko na nasprotnem polu tega ni zaslediti.
...ne mešat izobrazbe z intelegenco in nepristranskostjo ter profesionalnostjo...Na RTV delajo izobraženi novinarji. Glede na raziskavo o povezavi inteligenci s stranko, očitno ne morejo biti pristaši SDS.
Ti so na Novi
RTV je še kaj drugega kot tisti dve uri poročil. Ostalih 20 ur programa, ki tebe očitno ne zanima, pa dela kup visoko profesionalnih novinarjev in voditeljev, če ne štejemo ljudi, ki jih nikoli ne vidiš na ekranu. In javna RTV ni namenjene temu, da gre na trg....to si pozabil...
...ne mešat izobrazbe z intelegenco in nepristranskostjo ter profesionalnostjo...
Če pa to vse obvladajo pa itak naj gredo na trg in se prodajo tako kot vsi mi...to pa močno dvomim...
Pa ne jih primerjat z Novo24, ki so totalni amaterčki in siromaki kaj se denarja opreme in kadrov tiče. Bi pa nacionalka glede na resurse morala blestet, ne pa do so poceni partijsko trobilo...
Wartburg in bizi, čakam vaju...
Rešitev je vse skupaj nagnat domov, če ne znajo biti profesionalno nevtralni.Mah radikaliziranje se mi za RTV zdi premočna beseda, je pa večina voditeljev in novinarjev res bolj nagnjena na levo. Samo rešitev ni v tem, da daš pa zdaj za antipod radikalno desne malikovalce janše.
Lahko da se trudijo, ampak jim bolj slabo uspeva to z nevtralnostjoMislim da se leva opcija vsaj malo trudi biti nevtralna na RTV, medtem ko na nasprotnem polu tega ni zaslediti.
Rešitev je vse akupaj nagnat domov, če ne znajo biti profesionalno nevtralni.