Čak mal oni so učenjaki niso taki kmetje kot smo mi.Pa komaj bere, joj joj …
To je verjetno njegova cena za to, da posodi svoj "novi obraz" silam kontinuitete (a.k.a. globoka država, a.k.a. udbomafija...)na koncu bomo vsi pri geniju, katerega ečinski lastnik bo golob
A si kaj gledal cene elektrike za podjetja zadnje čase?a mi lahko še en razloži, kako se je predelovalnim podjetjem strošek elektrike zvišal za 3x do 4x, tako je danes nabijala ena direktorca? wtf efekt.
sem 30% gor, ne pa 300 ali 400% al kako? pa še to elektrika, ne omrežnina in podobno, torej pa % na računu...
Kdo je že glavni na MMC?To je ta profesionalnost. Niti z besedo omenjena kmetijska katastrofa zaradi lanske prepovedi uporabe umetnih gnojil, ker je predsednik eko-kreten. Hvala lepa za tako kredibilnost.
Sami so glavni, ker ima prepoved posegov v novinarsko avtonomijo.Kdo je že glavni na MMC?
Očitno nisi. Iz slabih 100 na 300+ ni 30 % gorsem 30% gor, ne pa 300 ali 400% al kako? pa še to elektrika, ne omrežnina in podobno, torej pa % na računu...
Saj pa ti pravimo, za večje firme so se prej sklepale letne ali večletne pogodbe o dobavi po fiksni ceni. Mnogim so se te pogodbe letos iztekle in jih je takoj udarila cifra X3 ali še več, plus še to, da noben noče z njimi skleniti dolgoročnih pogodb.kako dobiš tak račun, da stane cez noc 3x vec, ?
Kar sem lahko zvedu od kolegov novinarjev, je razlika samo ena: Kar ti reče šefKako, če pa nekateri pravijo, da je razlikovanje med poročanjem in komentiranjem umetno?