Dolgoročno pogodbo zlahka dobiš, samo ne vem, a ti bi bila cena všeč.Saj pa ti pravimo, za večje firme so se prej sklepale letne ali večletne pogodbe o dobavi po fiksni ceni. Mnogim so se te pogodbe letos iztekle in jih je takoj udarila cifra X3 ali še več, plus še to, da noben noče z njimi skleniti dolgoročnih pogodb.
A z nabavo elektrike se tudi ukvarjaš?Dolgoročno pogodbo zlahka dobiš, samo ne vem, a ti bi bila cena všeč.
20 dela drugih 2000 na dopustu.
Seveda tepec ne ločuje stavkajočih od stavkovnega odbora, ki res šteje 180 ljudi.
...kaj na RTV ju je že 10.000 zaposlenih, da je samo v enem od treh sindikatov 180 vernikov v stavkovnem odboru...Seveda tepec ne ločuje stavkajočih od stavkovnega odbora, ki res šteje 180 ljudi.
...ta dva sta ti všeč? Meni nista, imaš pa zelo zanimiv okus...Poglej priponko 57700
Katastrofa, in to jaz plačujem ??? Naj gredo na trg kot jaz ali pa oni mene financirajo, pa bom tudi jaz malo filozofiral, pa snifal, pa glivo glumil...Marš!
Sam mal, sam mal...
to se teb sam zdi...ta dva sta ti všeč? Meni nista, imaš pa zelo zanimiv okus...
Mogoče zato, ker je moj Piton samo malo na levo vlekel na WC-ju...
...prijatu a ti se drogiraš al kaj???to se teb sam zdi
Poglej priponko 57700
Katastrofa, in to jaz plačujem ??? Naj gredo na trg kot jaz ali pa oni mene financirajo, pa bom tudi jaz malo filozofiral, pa snifal, pa glivo glumil...Marš!
uf že kar dolg ne. enkat smo se ga mau zapohal, pa sem meu pol ideje da bi se včlanu u sds....prijatu a ti se drogiraš al kaj???
...veš da to ni pametno...jaz pa sem te imel za pametnega Pitona....
...vidiš to je pametno, droga ljudi uniči oz. lahko pusti trajne posledice - poglej kordischa, lukata, holoba,...uf že kar dolg ne. enkat smo se ga mau zapohal, pa sem meu pol ideje da bi se včlanu u sds.
ajde, če kdaj mau zaležeš u kak grabn al pa kej podobnga, ni pene, sam to je blo pa preveč
Ja, tudi.A z nabavo elektrike se tudi ukvarjaš?
Povej špe kaj je zate dolgoročno.