Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Seveda tepec ne ločuje stavkajočih od stavkovnega odbora, ki res šteje 180 ljudi. :nigladek:
...kaj na RTV ju je že 10.000 zaposlenih, da je samo v enem od treh sindikatov 180 vernikov v stavkovnem odboru...

Katastrofa, in to jaz plačujem ??? Naj gredo na trg kot jaz ali pa oni mene financirajo, pa bom tudi jaz malo stavkal, pa kofetkal, pa glivo glumil...Marš!

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in Kamele0N

Piton

Guru
11. apr 2022
1.738
-164
113
1657799576980.png

Katastrofa, in to jaz plačujem ??? Naj gredo na trg kot jaz ali pa oni mene financirajo, pa bom tudi jaz malo filozofiral, pa snifal, pa glivo glumil...Marš!

• Haha
Reactions: B81

Piton

Guru
11. apr 2022
1.738
-164
113
...prijatu a ti se drogiraš al kaj???

...veš da to ni pametno...jaz pa sem te imel za pametnega Pitona....
uf že kar dolg ne. enkat smo se ga mau zapohal, pa sem meu pol ideje da bi se včlanu u sds.
ajde, če kdaj mau zaležeš u kak grabn al pa kej podobnga, ni pene, sam to je blo pa preveč

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
uf že kar dolg ne. enkat smo se ga mau zapohal, pa sem meu pol ideje da bi se včlanu u sds.
ajde, če kdaj mau zaležeš u kak grabn al pa kej podobnga, ni pene, sam to je blo pa preveč
...vidiš to je pametno, droga ljudi uniči oz. lahko pusti trajne posledice - poglej kordischa, lukata, holoba,...

Upam, da se zgoraj omenjeni modeli ne včlanijo v esdies...pol bom jaz spet moral s kombinatkami prepevat...