Uredniki so ja tvoji.

Vprašaj ajzenponarja, zakaj o tem nič ne poročajo.
...ej bizi, še enkrat, jaz ne delim na naše in vaše ampak na objektivne in na tiste, ki poročajo po diktatu , me politika do pred dveh let ni zanimala, dejansko sem jo pričel spramljati ko je sedanji obrambni minister nekaj vrgel v koruzo in pričakoval kokice v zameno, dobil pa je prst v rit do komolca...in glej ga zlomka pride janšha in mu rata sestavit vlado, tudi mene je presenetilo, bilo pa mi je zanimivo, da je šarec (čeprav je odstopil) imel v medijih vsaj 10x več prime tima...no tu se je začelo moje nagibanje v desno, ker nisem mogel verjeti da nekaj kar moram plačevati vsak mesec leta in leta tako pristransko poroča...v času korone bi morali slovenci stopiti skupaj (saj znamo in smo to pred 30 leti tudi dokazali, no ja vsaj večina, nekateri pa tega še vedno niso preboleli...), ne pa da si nagajamo...takrat sem začel spremljati tudi druge medije ORF naprimer in ne moreš verjeti totalno drugačno poročanje, pri nas pa za vsako odločitev vlade takoj one tri ali 4 kulce vprašat kaj oni o tem menijo - se kaj podobnega sedaj dogaja??? Še enkrat ti povem, daj mi medije in izvolili boste šimpanza iz ZOOja kot novi strokovni obraz...
Oprosti moral sem (imam covid, posledično karanteno in časa na pretek), verjetno je dosti napak ampak dojami bistvo - nisem zagovornik janše, ne prenašam pa neobjektivnosti...
...grem malo šah igrat, potem pa te pridem čitat...