romi, cigani, čapci, čufurji, slovenci

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pusti mu veselje.

pač fadil ej lahko smao dvoje
1. neasimiliran musli
2. uber nad clovek janez, ki je nestrpen do muslijev in na ta nacin drazi.

sam skoda časa. btw, kaj pomeni večinoma..pa kar na pm. sej več..da te ne prijavim musarjevi za razkritje osebnih podatkov

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
A ti imaš mene za takega, da bi razkril tvoje podatke?!

Šmrc, zdaj pa nisi več moj prjatu.
cry12bpy.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.871
113
Narobe razmišljaš:
- nisem jugovič ( 100% SLO )
- nikoli bil nestrpen do taspodnih
Mi gre pa na živce tvoje kalimerovsko jamranje. Imam prijatelja ( bosanski Srb, rojen v SLO ). Imel je kafič, ni plačeval redno najemnine, stroškov, dobaviteljev. Na koncu ko je popušil, pa so mu bili vsi drugi krivi. Grde so bile banke, ker je plačal ogromne zamudne obresti itd... Ti me spominjaš na njega. Za vse so krivi drugi, država ni pravna, sosed je tak in tak... Se strinjam da je SLO, sploh zadnje čase živ Texas, vendar za razliko od jugovičev Slovenci vseeno manj jamrajo. Ko sem delal v Avstriji, so najbolj jamrali Bosanci, pa poln Arbeitsamt jih je bil. Naštudirano so imeli vse pravice in kaj jim pripada in bili so največji reveži povsod. Glede na tvoje poste ti nič ne manjka, oziroma na splošno živiš zelo dobro, ampak SEREŠ pa ves čas.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jugoviči majo nekak nekje jajc pojamrat. slovenci so zgodovinsko hlapčevski anrod.

če velja kar si anpisal, svetuje obisk psihiatra, d apove od kje tovj nik.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.871
113
Ti meni svetuješ obisk psihiatra? Zaradi nicka? Smiliš se mi s temi tvojimi kompleksi! Mogoče si res ti Fadil, pa te zato boli? Malo se umiri. Mene ne moti, če si ti Refik, ali Šaban! Zato ne vidim, kje je tukaj problem zate?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.480
5.681
113
Ja težka je ta hribovska
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
KSZ
Zadnjič je naš gazda jr. izjavil, da mu je ime Selim všeč. Sem vprašal, zakaj. Je odgovoril, da zato, ker se sliši kot, da se vedno seliš.
grin1.gif

P.S: sem mislil, da KSZ pomeni: Ker SEM zadnji...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.871
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jugoviči majo nekak nekje jajc pojamrat. slovenci so zgodovinsko hlapčevski anrod.

če velja kar si anpisal, svetuje obisk psihiatra, d apove od kje tovj nik.

Ako ti pišeš kako govoriš, jadna ti majčica...!!!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Piše zato tako, ker je njegov prst tako velik kot povprečen slovenski čevapčič, mjahen pa debel.