romi, cigani, čapci, čufurji, slovenci

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v našem kraju je čefurjev za prste obeh rok. ostalo so zavedni slovenci. nemalo sls, sds, nsi borcev. večinoma nastrojeni proti..drugačnim.

vsak mesec, mogoče zdrži dva, poslušam kako 'kreteni' iz 'doline' (ne tajužni, cigani,,,,) vozijo kosvni odpad in ga odlagajo pri naših smeteh. seveda ko ni kosovnega odpada.
in sem parkrat poskušal 'kmetom' dopovedat, da fužinc da sedežno na golfa2 in jo odpelje na barje ali nekam v Lj na kosovni odpad, sigurno jo ne pripelje v..moravče recimo. in da smo ti prasci mi sami. pa ne zaleže. kmetje ne dojamejo.

in je občina psotavila tablo..Odlaganje smeti v zabojnike dovoljeno prebivalcem Spodnjega dupleka. Seveda kulturni sosednje občnici zdej odlagajo smeti zraven zabojnikov. upoštevajo znak. in se spet kmetom ne da dopovedat, da smo to spet mi.

tut k sosede dela fasado iz vollne in so vse 4 kante polne tervola, nben ne verjame, da smo to mi. so 'uni iz doline'

no, dane sponoči so uni iz doline prišli in zažgali dve kanti.

je pa zanimiv, da ti iz doline pridejo do naših kant tut v snežnem emtežu, k mi ta zgornji preklinjamo zimsko službo, ker ne moremo nikamor.

in taka je miselnost podalpcev s te strani alp.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja, kaj naj rečem..hm..zanimiv lajf furaš
wink-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
A da bi se preselil ti preselil nazaj v cudovito bosno pa ne? Vsi cefurji imate toliko za povedati cez slovence in slovenijo, drzite se jo pa kot klop. A vagone rezerviramo?
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.871
113
Tudi meni se zdi, da so te polna usta " podalpcev " in to velikokrat. Kaj bi sploh rad povedal?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
se pa moram s softijem strinjati
za vsi svinjarijo domačini vedno obtožujejo druge. večino to svinjarijo sami naredijo.

podalpcem je recimo izpod časti ločevanje odpadkov. najraje vse v enio kanto-zaboj. ali pa je naš folk toliko debilen, da ne razlikije med plastiko in papirjem , steklom in plastiko itd. pa zmečejo stiropor v kante namenjene samo za papir, plastične flaše v zaboje za steklo itd
nekaterim pa je spljoh izpod časti kosovne odpadke odpeljati drugam kot pa v gozd ali neka na gmajno..

softi pa se je verjetno preseli sem( slovenistan) , ker je domneval, da smo že tako napredni, da ločimo kaj je plastika in kaj je steklo in da imamo urejena odlagališča ne pa da mečemo vse v gozd in potoke. in sedaj je razočaran..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če prideš iz a v b, se lahko vrneš v a. če si vedno v b..se ne moreš vrnit v a.

drgač pa dragi ajnezi, malo samokritike ne bi škodilo.

sem včeraj gledam možje časti ali neki tazga, k črncu ne pustijo potapljat se. davnega 68 leta. v ameriki, deželi kretenov in rasistov.
zdej pa poglejta svoje psote s fadilom..2010 v demokratični slvoeniji. retardi eni zapečkarski

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
A da bi se preselil ti preselil nazaj v cudovito bosno pa ne? Vsi cefurji imate toliko za povedati cez slovence in slovenijo, drzite se jo pa kot klop. A vagone rezerviramo?
evil.gif

še tole.
rezerviraj mi samo en sedež in me pridi pospremit.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tudi meni se zdi, da so te polna usta " podalpcev " in to velikokrat. Kaj bi sploh rad povedal?

da bi mogl kdaj tudi sami sebe pogledat., pa bit kritični. in to življenjsko, ne sam političnmo.

sosedov janez je pezde k je komunist. ni pa on pezde k so smeti zraven kante, ker to je pa naredil fadil iz £jub£jane

sam kaj govorit budalam.

se včasih vprašam zakaj vam človk poskuša kaj dopovedat. verjetno zato, k vas je zarukance lepo gledat kako se pizdite pa lapate. držite pa rep med nogami.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
se včasih vprašam zakaj vam človk poskuša kaj dopovedat. verjetno zato, k vas je zarukance lepo gledat kako se pizdite pa lapate. držite pa rep med nogami.

Kaj pa češ druzga?

Če človek reče kaj proti vam so vsi hanžki v luftu.

BTW:si vedel, da je predsednik hrvatske mense Slovenc?
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Kaj pa češ druzga?

evil.gif

čak mal dolenc.

a sem jest že nekje enkrat zapisal, da ta južna sodrga nio vredna ... in da bi jih jaz vse dal na vlak. če nisem, pa vem da sem, sem zdaj.

torej čefurje 99,9999% na vlak pa na jug,

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Kaj pa češ druzga?

evil.gif

čak mal dolenc.

a sem jest že nekje enkrat zapisal, da ta južna sodrga nio vredna ... in da bi jih jaz vse dal na vlak. če nisem, pa vem da sem, sem zdaj.

torej čefurje 99,9999% na vlak pa na jug,

Pazi, da zaradi takih izjav ne fašeš bana.

Imaš srečo, da stein ni tu moderator.
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.871
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

da bi mogl kdaj tudi sami sebe pogledat., pa bit kritični. in to življenjsko, ne sam političnmo.

sosedov janez je pezde k je komunist. ni pa on pezde k so smeti zraven kante, ker to je pa naredil fadil iz £jub£jane

sam kaj govorit budalam.

Zarukan in retardiran si ti sam! Kaj posplošuješ in mečeš v koš vse Slovence. Na živce mi greš s temi čefurskimi formai. Kdo ti sploh kaj hoče? Samo jamraš povsod in obtožuješ... Če te pa moti moj nick Fadil, je pa tvoj problem in ne moj... Kako že pravijo dol... Može čovek iz sela, ali ne može selo iz njega! I ne nemoj više da vredjaš ovde!!!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kdo je začel...

zdej pa hit k mami saneli jokat. al je lojzka.

aja.. slovenci majo anavdo posloševat vse okol balkana, celo tako daleč, da so bosanci vsi juzneje od kolpe. in kaka je razlika med slovenci.

99% juznjakov v slo je..ne vrednih bivanja tu.
80% slovencev je nestrpnih in ima strahove v glavi. 10 jih je skuliranih, 10 pa ma prevec del as sabo, so pedri, drogerasi, ali podobno.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Dejstvo je tudi, da je procentualno gledano, zelo velik delež čefurskih kriminalcev v Sloveniji.

Ampak za alter hanžke ni dokaz ne črna kronika v časopisih, ne seznam kazenskih obravnav na sodiščih...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa kake evidence, tabele

od 200k južnjakov je 150k malih nategunov in tistih, ki stojijo na mestu. ene 2k je tistih, ki so nekaj naredili, napredovali. ostalo so kriminalci srednejga in večjega formata oz tisti ki nazadujejo. pika

kdor trdi drugače naj dokaže.

če si odtal na istem in nazadoval..zakaj si se selil?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Daj ne najedaj.

Mekani je zame Slovenc, kot sem sam.

Ni ga v črni kroniki, dela, plačuje davke, otrokom je dal (večinoma) slovenska imena, daleč od kakega Safeta ipd...

Zanimivo pri vsem tem je (sem že enkrat napisal) da so hudi nacionalisti potomci južnjakov, ki ne marajo neprilagojenih.

Seveda z izjemami kot so naš mali zeleni na alterju&Co.