Rode- Saj ni res, pa je!?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Gre za nemški institut, ki mu kredibilnost pomeni precej. Če jih dobijo da so priredili rezultate lahko samo zaprejo štacuno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Institut bo verjetno rezultat povedal samo strankama in ne javnosti. Stranki pa lahko z rezultati napravita, kar hočeta.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
varianta 1) rode res ni oče
varianta 2) rode se je pogodil s petrom, oba izjavita da ni oče (in kdo jima kaj more?)

v vsakem primeru se je zgodba zaklučila. uradno pač ni oče.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Gre za nemški institut, ki mu kredibilnost pomeni precej. Če jih dobijo da so priredili rezultate lahko samo zaprejo štacuno.

1. a imamo dokaz da sta bila tam
2. a imamo rezultate

glej alko post.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
Pozabil si varianto 3: raziskovalni novinarji iz Slovenije pridejo do osebe z inštituta, ki ve za resnični rezultat. Ta jim pove, da je Rode oče. Ampak to ni dovolj, ta raziskovalni novinar po drugi vezi dobi še izpisek testa. Potem novinar še preštudira celotno genetiko in napiše znanstveno utemeljen članek, da je Rode oče.
Aja zbudil sem se. V sanjah sem pozabil, da je o tračih lažje pisati.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jaz bi se na Rodetovem mestu zamislil.

Izgleda, da je še eden istočasno natepaval isto žensko.

Namesto da bi priznal sina in bil dec, je sedaj izpadlo, da še babe ne more zadovoljit...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
varianta 2) rode se je pogodil s petrom, oba izjavita da ni oče (in kdo jima kaj more?)
Ne vem, če bodo pri Delu tole mirno sprejeli. Poleg kredibilnosti bodo zgubili še kup denarja...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj pa Rode ni glup, da bi se šel blamirat na pozitiven test. Kot pravim, bilo je podmazano, zmenjeno itd.

Če bi bil test pozitiven bi bilo pa 100% merodajno, a ne?
priden.gif

Priznajte da je bila zadeva planirani medijski upor, kjer se je računalo da Rode ne bo šel na test. Ko pa je na test pristal, so članki hitro poniknili, Karba pa se je zelo ohladil. Če bi bil jaz na mestu urednika dela bi mu prepovedal stop v stavbo. Toliko škode kot jo je z zadnjimi par zadevami naredil nekoč resni časopisni hiše jo je redko kateri novinar v sloveniji.

Mogoče pa bodo rezultati na 60% ali tu nekje.

Rodetu pa ne moreš narediti škode, ker je on tisti, ki dela škodo - primer=lokalni spodrsljaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
za kok denarja bi nikoli videnega očeta pustil na miru?

Hmm, za koliko denarja, bi šel nikoli videnega moškega obtoževat, da je tvoj oče?

Saj ti tudi zagovarjaš nekaj, kar še nihče ni videl
hysterical-1.gif

Pa ti zato ni nihče nič plačal. Epic fail.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
za kok denarja bi nikoli videnega očeta pustil na miru?

Hmm, za koliko denarja, bi šel nikoli videnega moškega obtoževat, da je tvoj oče?

nisem razumel tega kot obtožbe. ampak kot..mama djava..jaz računal..ven padlo tole...

in ja..lahko je denar tut v drugi smeri..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
denar je sveta vladar. tudi Delo bo za primerno vsoto (Ali "namig") tiho če je to potrebno.

pač zadeva je rešena.

nigelm: veliko jih gre za 0€ obtoževat nekoga da je njegov oče... v dosti primerih se to pokaže za resnico. v nekaterih pa za zmoto... moje mnenje je pač tako, da resnico vesta samo rode in ženska... vse ostalo je uradna zgodba

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne, on je neomadeževan. Svetost sije iz njega in dobrina. Na wcju serje zlatnike in srebrnike.