Rode- Saj ni res, pa je!?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
nigel seveda je možno da se uranova "struja" maščuje Rodetu...

in popolnoma možno je da se znotri cerkve preusmerja pozornost s težav zvon-a itd na rodeta...

vendarle, dejstvo je da uradno sedaj ni oče.. ali je za to plačal ali pa so to rezultati pa ve samo on...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
nigel seveda je možno da se uranova "struja" maščuje Rodetu...

in popolnoma možno je da se znotri cerkve preusmerja pozornost s težav zvon-a itd na rodeta...

vendarle, dejstvo je da uradno sedaj ni oče.. ali je za to plačal ali pa so to rezultati pa ve samo on...

Bo Kustelj povedal koliko in kam je nakazal...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
Citat:
Uporabnik hgard pravi:Ne vem, če bodo pri Delu tole mirno sprejeli. Poleg kredibilnosti bodo zgubili še kup denarja...
Aja, kje pa. Pri nas se časopisu splača pisati nepreverjene senzacionalne novice. Nismo mi Amerika, da bi bila kazen za medij v nekem odstotku prometa. Kazni za obrekovanje in podobne zadeve so nekaj tisoč €. Sicer kak tožnik vloži tožbo za 100.000€ ampak dobi se vsaj 10-krat manj. Tudi politiki niso iztožili več.
Mislim, da je Delo pridobilo, ne pa izgubilo. Sedaj razplet pravzaprav nobenega ne zanima več in kredibilnost ni ogrožena. Tudi če bo kdaj kdo dobil kako tožbo na ta račun, bo to stalo 10 naročnin. Sicer pa je vse rekel "Peter" in bo od Dela težko kdo kaj dobil. Tako je tudi moja prijateljica novinarka na hitrico pisala eno reportažo in notri navajala neke zneske. Pa ji pravim, da bi bilo potrebno to preveriti, ker jaz ne vem točnih cifer na pamet. Odgovor: "ni treba, napišem, da so mi to rekli obiskovalci - naključni mimoidoči". To je novinarstvo pri nas.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Da je vse skupaj (medijski) konstrukt s ciljem blatenja Rodeta ni možnost?
Ne, ker bi v primeru negativnega testa Rode več pridobil, kot izgubil.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Poskusi še ti najti definicijo, morda ti kapne. Preveri pri svojih zanesljivih virih.
hysterical-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
Baje bodo ob 16.00 šele "uradni rezultati". Kaj pa če Rode stopil pred novinarje in objel Petra in rekel: glejte - ugotovil sem da imam sina. To bi z....l nasprotnike (ker se ne bi več branil) in privržence
grin1.gif
.
Prav škoda, da se bodo časopisi spet mučili, da najdejo drugo afero. Pa še za železniške karte morajo več plačati...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tale Peter ne išče očeta, da bi ga ta lahko objel.
Vsaj jaz na njegovem mestu ne bi imel takega razloga.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Baje bodo ob 16.00 šele "uradni rezultati". Kaj pa če Rode stopil pred novinarje in objel Petra in rekel: glejte - ugotovil sem da imam sina. To bi z....l nasprotnike (ker se ne bi več branil) in privržence
grin1.gif
.
Prav škoda, da se bodo časopisi spet mučili, da najdejo drugo afero. Pa še za železniške karte morajo več plačati...

Računam na to, da bomo videli uraden dokument, samo lapanje ne bo imelo učinka.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
grin1.gif
.

Računam na to, da bomo videli uraden dokument, samo lapanje ne bo imelo učinka.

na to računam tudi jaz. Malo še pa dobimo podatek da žal ni oče Petra
grims-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zaključeno. Me pa zanima kaj ima na to reči tudi tisti ki je temo odprtl in kaj vse je poslaušal?
bonk.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
A tebe res zanima mnenje nesposobnega natakarja, propadlega gostinca in poštarja, ki se več vleče po bolniški z "bolečinami v križu", kot raznaša pošto in misli, da CPP (čelada) zanj ne velja? Oseba, ki se vehementno poslavlja od foruma in se nato potiho vrne z drugim vzdevkom?

A tebi mnenje takega uporabnika prav res kaj pomeni?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Romana Dobnikar Šeruga

Citat:
Delo ni nikoli trdilo, da je kardinal Rode očeta Petra S. Nasprotno, izrecno smo zapisali, da lahko da pravi odgovor edino analiza DNK. Pri svojem delu smo novinarji Dela upoštevali tako profesionalne standarde našega poklica kot etični kodeks. V uredništvu smo po temeljitem premisleku in posvetovanjih s strokovnjaki presodili, da je poročanje o domnevnem kardinalovem očetovstvu v javnem interesu in da je ta javni interes tudi nad osebnostnimi pravicami kardinala Rodeta.«

rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
467716-post_slo.gif
nič ne bo, padli so po celi črti! Levaki, laž ima kratke noge!

Ja laž ima kratke noge, a ti v svojo laž še kar verjameš in veruješ
hysterical-1.gif
al so za Rdečo kapico drugačna merila?

Če so, potem je tudi dovoljeno, da marsikdo še vedno verjame, da je Rode oče omenjenega modela.

Zdaj pa 32. Daj še sebe na DNK analizo, da bo potrdilo, če si božji otrok.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
HAha, Opravičili se ne bodo nikoli....

taka podtikanja, oblikovanje javnega mnenja kot ga je sposobno Delo, ja to so bili sposobni samo še sovjeti pa nacisti...potem pa nihče nič kriv...
Odškodninska tožba s strani kardinala že. Ampak prvi, ki bi se morali na ta razplet odzvati, so lastniki časopisne hiše Delo. Po mojem bi morali razmisliti o prekinitvi pogodbe z urednico zaradi povzročanja škode ugledu časopisa. Še par takih zgodb, pa jih še najnaivnejši Slovenci več ne bodo jemali resno.