Rode- Saj ni res, pa je!?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Gledal sem oddajo preverjeno, kjer so pokazali Rodetovo sliko iz mladih let in zraven Petrovo sliko. Peter je čista Rodetova kopija. Papirji so očitno bili zelo dragi.
tako je
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, okej, saj ti si tudi baje podoben pisoarju, pa to še ne pomeni, da te je naredila keramika mladenovac...
evil.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
En da bris 04.09. drugi pa 24.09... že to je precej zanimivo.

Gre pa samo za dopis, ne pa za rezultate, kjer bi lahko videli v koliko % se zadeva ujema ali ne.
Ker se tvojih 98% genskega zapisa ujema z opico, si ti potemtakem opica?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
En da bris 04.09. drugi pa 24.09... že to je precej zanimivo.

Gre pa samo za dopis, ne pa za rezultate, kjer bi lahko videli v koliko % se zadeva ujema ali ne.

Pravih papirjev torej niso pokazali oziroma manjkata 2 strani.

Pingvin bo pa danes poletel vidim.

Se vidi, da si niti ne predstavljaš, kako zgleda rezultat testa
hysterical-1.gif

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
a ni škoda denarja in časa za teste, ko pa bi lahko vprašali kar tebe...sej naciji so tudi imeli neke ideje iz značilnosti face pa nekih merjenj proporcev dobiti verodostojne rezultate, pa jim seveda ni uspelo...fizična podobnost (če je sploh) v 21. stoletju pač ni dokaz.
Še kako prav imaš, ko praviš, da fizična podobnost ni dokaz.
Da pa ljudje, ki so na visokih položajih, ki bi jih ljudje morali spoštovati izjavijo, da si Peter in Franci nista nič podobna-milorečeno potrebujejo okulista.
Spomnim se začetka, ko je izbruhnila vest, kako je nek duhovnik vneto trdil, da na slikah ne vidi nobene podobnosti med njima.
bonk.gif

Mi je pa interesantno, da taisti ljudje vidijo podobnost med nekimi fleki na torinskem prtu in kristusom, čeprav še nihče ni videl njegove fotografije oz. slike.
stupid-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ni osebno nate, je pa na vse levake....

Crknte ! Evo vaše levičarske kredibilnosti. Znate zlivat gnojnico, ko pa gnojnica začne špricat nazaj ste pa vsi poparjeni .

Rodmanu !
Ne cenim te kot človeka , ne kot predstojnika ! Preveč si zadrgnjen in vzvišen, zato te osebno nisem nikdar preveč maral. Ljubši so mi bili tvoji predhodniki in nasledniki ! Da smo si na jasnem !
Kar se pa tiče teh pisunov z Dela pa ti polagam na srce. Stoži jih , naj letijo v samih gatah ker več jim ne sme ostat, Delo naj magari crkne zaradi odškodnine , ker če ne boš tožil do konca,bili so opozorjeni , bom verjel da si se pogodil za izid testa.
Torej če boš tožil do konca nisi foter, če boš pa zvodenel si pa definitivno foter tistega pankerta.
10.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ni osebno nate, je pa na vse levake....

Crknte ! Evo vaše levičarske kredibilnosti. Znate zlivat gnojnico, ko pa gnojnica začne špricat nazaj ste pa vsi poparjeni .

Rodmanu !
Ne cenim te kot človeka , ne kot predstojnika ! Preveč si zadrgnjen in vzvišen, zato te osebno nisem nikdar preveč maral. Ljubši so mi bili tvoji predhodniki in nasledniki ! Da smo si na jasnem !
Kar se pa tiče teh pisunov z Dela pa ti polagam na srce. Stoži jih , naj letijo v samih gatah ker več jim ne sme ostat, Delo naj magari crkne zaradi odškodnine , ker če ne boš tožil do konca,bili so opozorjeni , bom verjel da si se pogodil za izid testa.
Torej če boš tožil do konca nisi foter, če boš pa zvodenel si pa definitivno foter tistega pankerta.
10.gif
Upam, da se ti nikoli ne pogledaš v ogledalo. Se boš še porezal ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.088
-8.777
113
Zakaj tožiti?
confused-1.gif

To se vendar ne sklada s cerkvenimi nauki. Naj se jih drži, če že pridiga o njih
wink-1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A tebe res zanima mnenje nesposobnega natakarja, propadlega gostinca in poštarja, ki se več vleče po bolniški z "bolečinami v križu", kot raznaša pošto in misli, da CPP (čelada) zanj ne velja? Oseba, ki se vehementno poslavlja od foruma in se nato potiho vrne z drugim vzdevkom?

A tebi mnenje takega uporabnika prav res kaj pomeni?
Že do zdaj sem sumil, sedaj pa sem dobil potrditev! Ti si res bolnik, poišči si pomoč psihiatra ali pa si najdi ženo, naredi otroke, uredi si življenje, ne pa da o vsakem Alteraš-u vodiš osebno evidenco tega , kar je napisal zadnjih nekaj let!
uf-1.gif
Bolnik!!!
Pa ti mogoče razlikuješ razlikuješ real life in virtual life?
sprasujem se.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Se bojim, da ga boš ti razbil.

Če nekdo vse ljudi tako sovraži, kako mora šele samega sebe.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kdo rodman ?
Če pa misliš s tem name , te moram razočarat ,sem čist navaden , umirjen in prijazen.... Dokler mi nekdo ne stopi na žulj.... Od tam je pa drugačna štima.... Saj to razumeš mar ne ?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, slike morda ne, zato pa snecer 've', da je bil pravnomočno obsojen s sodbo subisidiarnega sodnika Poncija Pilata, dipl. iur. ki je za dodatni zaslužek ob ponedeljkih na jeruzalemski tržnici poučeval rimsko pravo...

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Jaz postanem pozoren samo na tiste, ki me neiizvani zmerjajo. Sedaj, ko si dobil z obrestmi vrnjeno pa jokcaš.
BTW: kaj od napisanega ne drži?
evil.gif
Edino, kar ti lahko napišem je, da se lahko spustim na Softijev nivo in te kam povabim! Pod kakšno uro naprimer! Pa ne jokcaj zdaj, da je to virtual life!