Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
po mejlu dobil naslednjo "ugotovitev"
Kardinal Franc Rode se je rodil v zelo verni druzini. Tako oce kot dedek sta bila duhovnika.
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citiram:
Franc Rode ima še enega sina. Je monsignor v Vatikanu. Test v Nemčiji sta Rode in Stelzer že opravila. Stelzer je najel odvetnico Hoffman Kutle, ki zastopa žrtve cerkvene pedofilije. Rodeta bodo tožili zaradi posilstva. T.B je imela 14 let, ko jo je Rode prvič posilil. V petek sem poslušal posnetke, ki jih je Karba prinesel iz Nemčije. Da se ti želodec obrne, brez zajebancije. rode je prejšnji teden obiskal T.B., kupil jih le notebook, da bosta elektronsko povezana??? Pa nekaj denarja je stisnil svoji nekdanji žrtvi.
Za drugega sina bo zgodba v Delu objavljena kmalu. to je naša RKc
Saj ni važno. Po človeku je treba srati. Rode tako ali tako ni bil nikjer priljubljen in bo pravi zato, da ga popljuvajo na osnovi resničnih ali lažnih dejstev. Vprašanje edino, če si je Delo kaj dvignilo naklado. Menjali so velik del ekipe, po mojem jim ta trač ni pomagal.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:kaj je sedaj to? Menda je bil test negatven?
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citiram:
Franc Rode ima še enega sina. Je monsignor v Vatikanu. Test v Nemčiji sta Rode in Stelzer že opravila. Stelzer je najel odvetnico Hoffman Kutle, ki zastopa žrtve cerkvene pedofilije. Rodeta bodo tožili zaradi posilstva. T.B je imela 14 let, ko jo je Rode prvič posilil. V petek sem poslušal posnetke, ki jih je Karba prinesel iz Nemčije. Da se ti želodec obrne, brez zajebancije. rode je prejšnji teden obiskal T.B., kupil jih le notebook, da bosta elektronsko povezana??? Pa nekaj denarja je stisnil svoji nekdanji žrtvi.
Za drugega sina bo zgodba v Delu objavljena kmalu. to je naša RKc
kaj je sedaj to? Menda je bil test negatven?
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Saj ni važno. Po človeku je treba srati. Rode tako ali tako ni bil nikjer priljubljen in bo pravi zato, da ga popljuvajo na osnovi resničnih ali lažnih dejstev. Vprašanje edino, če si je Delo kaj dvignilo naklado. Menjali so velik del ekipe, po mojem jim ta trač ni pomagal.Citat:
je samo 99,9999%Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Test tudi ni 100%, tako da potem veljajo druga dokazila
Zakaj pa ne, če je slučajno res krivCitat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če ne bo test dal rezultata, se bo pa našel nekdo, ki ga bo obsodil pedofilije. V našem pravnem sistemu je to možno.
naš pravni sistem ni pošten ker lahko kardinala pedofilije obtožišCitat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če ne bo test dal rezultata, se bo pa našel nekdo, ki ga bo obsodil pedofilije. V našem pravnem sistemu je to možno.
Kriv? Od kdaj je po slovenski zakonodaji seks kaznivo dejanje? In od kdaj od normalne mame človek ne zve, kdo mu je oče in je treba na tako temo organizirati novinarsko konferenco? Ali so to naredili drugi nezakonski otroci? Ne verjamem, da je Peter edini iz obdobja, ko DNK analiz še ni bilo, da ga oče ni priznal (ali Rode ali kdo drug). Po mojem jih je na tisoče. Torej imam vsak dan kako tiskovno konferenco na temo, da Janez Novak ni do danes priznal sina Janezka in sin Janezek danes zahteva pred vesoljno Slovenijo od njega DNK test.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:Zakaj pa ne, če je slučajno res kriv
Sex s premlado je kaznivo dejanjeCitat:
Uporabnik Pepe pravi:
Kriv? Od kdaj je po slovenski zakonodaji seks kaznivo dejanje? In od kdaj od normalne mame človek ne zve, kdo mu je oče in je treba na tako temo organizirati novinarsko konferenco? Ali so to naredili drugi nezakonski otroci? Ne verjamem, da je Peter edini iz obdobja, ko DNK analiz še ni bilo, da ga oče ni priznal (ali Rode ali kdo drug). Po mojem jih je na tisoče. Torej imam vsak dan kako tiskovno konferenco na temo, da Janez Novak ni do danes priznal sina Janezka in sin Janezek danes zahteva pred vesoljno Slovenijo od njega DNK test.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:Zakaj pa ne, če je slučajno res kriv
In koliko je bila takrat stara mama od Petra? Če sem kaj sledil, ni bila neko dete. Ali je bila 18, pa ne vem. O tem kar piše Zabar sem slišal samo, da je Reporter že pred tedni pisal, da če ne bo uspelo "očetovstvo", bodo poskusili preizkušen scenarij s pedofolijo, kjer je stvar bistveno lažja. Najdeš nekoga, ki je bil v stiku z njim in je bil primerno star in pač pove zgodbo. Beseda proti besedi za 30, 40 let nazaj... Mogoče ne uspe ravno obsodba z 10 let zapora ampak diskreditacija je zagotovljena.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:Sex s premlado je kaznivo dejanjeTorej če se je to slučajno zgodilo, naj odgovarja