Rode- Saj ni res, pa je!?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
po mejlu dobil naslednjo "ugotovitev"

Kardinal Franc Rode se je rodil v zelo verni druzini. Tako oce kot dedek sta bila duhovnika.

Ali je to preverjena novica?
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citiram:
Franc Rode ima še enega sina. Je monsignor v Vatikanu. Test v Nemčiji sta Rode in Stelzer že opravila. Stelzer je najel odvetnico Hoffman Kutle, ki zastopa žrtve cerkvene pedofilije. Rodeta bodo tožili zaradi posilstva. T.B je imela 14 let, ko jo je Rode prvič posilil. V petek sem poslušal posnetke, ki jih je Karba prinesel iz Nemčije. Da se ti želodec obrne, brez zajebancije. rode je prejšnji teden obiskal T.B., kupil jih le notebook, da bosta elektronsko povezana??? Pa nekaj denarja je stisnil svoji nekdanji žrtvi.
Za drugega sina bo zgodba v Delu objavljena kmalu. to je naša RKc

kaj je sedaj to? Menda je bil test negatven?
confused-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.530
5.072
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:kaj je sedaj to? Menda je bil test negatven?
confused-1.gif
Saj ni važno. Po človeku je treba srati. Rode tako ali tako ni bil nikjer priljubljen in bo pravi zato, da ga popljuvajo na osnovi resničnih ali lažnih dejstev. Vprašanje edino, če si je Delo kaj dvignilo naklado. Menjali so velik del ekipe, po mojem jim ta trač ni pomagal.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citiram:
Franc Rode ima še enega sina. Je monsignor v Vatikanu. Test v Nemčiji sta Rode in Stelzer že opravila. Stelzer je najel odvetnico Hoffman Kutle, ki zastopa žrtve cerkvene pedofilije. Rodeta bodo tožili zaradi posilstva. T.B je imela 14 let, ko jo je Rode prvič posilil. V petek sem poslušal posnetke, ki jih je Karba prinesel iz Nemčije. Da se ti želodec obrne, brez zajebancije. rode je prejšnji teden obiskal T.B., kupil jih le notebook, da bosta elektronsko povezana??? Pa nekaj denarja je stisnil svoji nekdanji žrtvi.
Za drugega sina bo zgodba v Delu objavljena kmalu. to je naša RKc

kaj je sedaj to? Menda je bil test negatven?
confused-1.gif

Menda da bodo rezultati drug teden...pa tud pol mi je vseen..kot sem rekel..upam da je njegov..v dobrem smslu

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
confused-1.gif
Saj ni važno. Po človeku je treba srati. Rode tako ali tako ni bil nikjer priljubljen in bo pravi zato, da ga popljuvajo na osnovi resničnih ali lažnih dejstev. Vprašanje edino, če si je Delo kaj dvignilo naklado. Menjali so velik del ekipe, po mojem jim ta trač ni pomagal.

Test tudi ni 100%, tako da potem veljajo druga dokazila
evil.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
confused-1.gif

Test tudi ni 100%, tako da potem veljajo druga dokazila
evil.gif
je samo 99,9999%
evil.gif

aja mogoče ima rode zlobnega enojajčnega dvojčka, ki je otroka spočel in mu ga naprtil... ko bodo, če bodo rezultati pozitivni...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.530
5.072
113
Če ne bo test dal rezultata, se bo pa našel nekdo, ki ga bo obsodil pedofilije. V našem pravnem sistemu je to možno.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.087
-8.777
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če ne bo test dal rezultata, se bo pa našel nekdo, ki ga bo obsodil pedofilije. V našem pravnem sistemu je to možno.
Zakaj pa ne, če je slučajno res kriv
confused-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
naš pravni sistem ni pošten ker lahko kardinala pedofilije obtožiš
bonk.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
ksz

Zdaj je jasno, zakaj je Rode zavlačeval z oddajo DNK vzorca. Počakal je na oktoberfest.
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.530
5.072
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:Zakaj pa ne, če je slučajno res kriv
confused-1.gif
Kriv? Od kdaj je po slovenski zakonodaji seks kaznivo dejanje? In od kdaj od normalne mame človek ne zve, kdo mu je oče in je treba na tako temo organizirati novinarsko konferenco? Ali so to naredili drugi nezakonski otroci? Ne verjamem, da je Peter edini iz obdobja, ko DNK analiz še ni bilo, da ga oče ni priznal (ali Rode ali kdo drug). Po mojem jih je na tisoče. Torej imam vsak dan kako tiskovno konferenco na temo, da Janez Novak ni do danes priznal sina Janezka in sin Janezek danes zahteva pred vesoljno Slovenijo od njega DNK test.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.087
-8.777
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:Zakaj pa ne, če je slučajno res kriv
confused-1.gif
Kriv? Od kdaj je po slovenski zakonodaji seks kaznivo dejanje? In od kdaj od normalne mame človek ne zve, kdo mu je oče in je treba na tako temo organizirati novinarsko konferenco? Ali so to naredili drugi nezakonski otroci? Ne verjamem, da je Peter edini iz obdobja, ko DNK analiz še ni bilo, da ga oče ni priznal (ali Rode ali kdo drug). Po mojem jih je na tisoče. Torej imam vsak dan kako tiskovno konferenco na temo, da Janez Novak ni do danes priznal sina Janezka in sin Janezek danes zahteva pred vesoljno Slovenijo od njega DNK test.
Sex s premlado je kaznivo dejanje
smirk-1.gif
Torej če se je to slučajno zgodilo, naj odgovarja

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.530
5.072
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:Sex s premlado je kaznivo dejanje
smirk-1.gif
Torej če se je to slučajno zgodilo, naj odgovarja
In koliko je bila takrat stara mama od Petra? Če sem kaj sledil, ni bila neko dete. Ali je bila 18, pa ne vem. O tem kar piše Zabar sem slišal samo, da je Reporter že pred tedni pisal, da če ne bo uspelo "očetovstvo", bodo poskusili preizkušen scenarij s pedofolijo, kjer je stvar bistveno lažja. Najdeš nekoga, ki je bil v stiku z njim in je bil primerno star in pač pove zgodbo. Beseda proti besedi za 30, 40 let nazaj... Mogoče ne uspe ravno obsodba z 10 let zapora ampak diskreditacija je zagotovljena.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
<<Sex s premlado je kaznivo dejanje Torej če se je to slučajno zgodilo, naj odgovarja<<<

Ni nujno..lahko se opredeli za cigana in mu nič ne morejo
evil.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Baje da je TEST POZITIVEN

"Če vas ni zapustil spomin! Do pred nekaj dnevi so desna trobila in debela deklica Nina kričali, da se Stelzer izogiba testa. Zdaj ste izvedeli, kar sem vam sporočil že zdavnaj. Oba sta oddala vzorce pred tremi tedni. Peter se ni želel srečati z Rodetom, ker ga bo sodno preganjal za posilstvo matere. Test je pozitiven! Franc Rode je oče Petra Stelzerja. Stelzer ni Slovenec. Z našo državo ga ne veže nič. Našega jezika ne pozna. Zanj smo kot čečeni ali tadžikistanci. Prve korake je naredil v sirotišnici v Nemčiji. Nemščina je njegov materin jezik. Svojo mater je našel pred kratkim. Za očeta zdaj veste. Stelzer nima nobenih interesov, da bi kontaktiral z slovenskimi mediji. Desna trobila že servirajo laži o "neuradno negativnem" testu. Karkoli bodo v prihodnje servirali desni lažnivci, bodite pozorni! Test je pozitiven! V naslednjih dneh vam bom predstavil drugega sina Franca Rodeta. "

Klik: VIR - ZAPIS