Rode- Saj ni res, pa je!?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
In kaj ima vse to z Rodetom in njegovimi otroci?
sprasujem se.gif
Daj no navedi vir te blodnje iz uvoda..... Da ni morda zrasla v tvojem uredništvu

mr_

Guru
20. sep 2007
9.413
2.764
113
Ce ne nategava je ze povedal vir, ne. Posnetki Karbe, ki jih je ocitni napravil pri pogovoru s TB in njeno odvetnico.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ah nič ga ne bodo tožili, tudi če bi dokazi obstajali, je domnevno kaznivo dejanje že zdavnaj zastaralo.

Posiljevalca se prijavi takoj ali naslednji dan, ne pa da se na to spomniš po več kot 40-tih letih.

Ni res. Za cerkvene pedofile ni zastaralnega roka. V Ameriki hodijo na sodišča starčki, ki so bili kot otroci žrtve posilstva.

ker ameriško pravo velja po celem svetu, a ne

Ali ti veš, kaj velja v Nemčiji?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
po mejlu dobil naslednjo "ugotovitev"

Kardinal Franc Rode se je rodil v zelo verni druzini. Tako oce kot dedek sta bila duhovnika.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se menita rode pa uran.
prav Uran: ti, amisliš, da bova dočakala, da cerkev odpravi celibat
rode: ne, midva sigurno ne. najini otroci pa verjetno ja.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Ah nič ga ne bodo tožili, tudi če bi dokazi obstajali, je domnevno kaznivo dejanje že zdavnaj zastaralo.

Posiljevalca se prijavi takoj ali naslednji dan, ne pa da se na to spomniš po več kot 40-tih letih.

Ni res. Za cerkvene pedofile ni zastaralnega roka. V Ameriki hodijo na sodišča starčki, ki so bili kot otroci žrtve posilstva.
seveda so zastaralni roki različni v različnih pravnih sistemih. v večini recimo umor ne zastara nikoli, izjema pa je recimo nezozemska kjer ima tudi umor zastaralni rok, tako je nekdo opisal umor po tem ko je že pretekel zastaralni rok...

meni glede rodeta skoraj nič več ne preseneti. res me je presenetilo za prvega otroka, ker ga nisem imel za nekega ljubitelja žensk - prej sem ga imel za ljubitelja mladih fantkov. sedaj... sedaj me neb presenetlo niti če bi ugtovili, da je bil recimo baričevičev tesni prijatelj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:

seveda so zastaralni roki različni v različnih pravnih sistemih. v večini recimo umor ne zastara nikoli, izjema pa je recimo nezozemska kjer ima tudi umor zastaralni rok, tako je nekdo opisal umor po tem ko je že pretekel zastaralni rok...

meni glede rodeta skoraj nič več ne preseneti. res me je presenetilo za prvega otroka, ker ga nisem imel za nekega ljubitelja žensk - prej sem ga imel za ljubitelja mladih fantkov. sedaj... sedaj me neb presenetlo niti če bi ugtovili, da je bil recimo baričevičev tesTni prijatelj.

FIXED

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
ne nabijaj ce nimas pojma. Sploh pa ne o zastaralnih rokih. Dej mal opisi te razlicne pravne sisteme...kater poznamo...pa se mal opisi umor glede na razlicne pravne sisteme

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
boga ti?

Dejva s kakim clenom iz KZ-1 postrezt da ne bo samo spam tale tvoj post....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:

meni glede rodeta skoraj nič več ne preseneti. res me je presenetilo za prvega otroka, ker ga nisem imel za nekega ljubitelja žensk - prej sem ga imel za ljubitelja mladih fantkov. sedaj... sedaj me neb presenetlo niti če bi ugtovili, da je bil recimo baričevičev tesni prijatelj.

Pri nas je 50 let za umor (zastaralni rok).

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Nezastarljivost kaznivih dejanj

95. člen

(1) Kazenski pregon in izvršitev kazni ne zastarata za kazniva dejanja, za katera se sme po tem zakoniku izreči kazen dosmrtnega zapora, za kazniva dejanja iz 100. do 105. člena tega zakonika in tudi ne za tista kazniva dejanja, za katera po mednarodnih pogodbah zastaranje ni mogoče.

(2) Izvršitev kazni dosmrtnega zapora ne zastara.

Katera dejanja pa so to, si poglej v kz-1, gre za genocid ipd. zločine zoper človeštvo.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne nabijaj ce nimas pojma. Sploh pa ne o zastaralnih rokih. Dej mal opisi te razlicne pravne sisteme...kater poznamo...pa se mal opisi umor glede na razlicne pravne sisteme
malo preglej literaturo, ker jaz baje nimam pojma...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
Za ocitno razliko od tebe sem jo ze. In zdej namesto da me skusas sesuvat na osebnem nivoju odgovori na moje vprasanje: kateri so ti razlicni pravni sistemi ki si jih omenil v prvotnem postu? Kje v evropi vse umor nikoli ne zastara? Razen na nizozemskem...torej povsod umor nikoli ne zastara razen na nizozemskem?