Daj no navedi vir te blodnje iz uvoda..... Da ni morda zrasla v tvojem uredništvuCitat:
Uporabnik zabar pravi:
In kaj ima vse to z Rodetom in njegovimi otroci?
Daj no navedi vir te blodnje iz uvoda..... Da ni morda zrasla v tvojem uredništvuCitat:
Uporabnik zabar pravi:
In kaj ima vse to z Rodetom in njegovimi otroci?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ah nič ga ne bodo tožili, tudi če bi dokazi obstajali, je domnevno kaznivo dejanje že zdavnaj zastaralo.
Posiljevalca se prijavi takoj ali naslednji dan, ne pa da se na to spomniš po več kot 40-tih letih.
Ni res. Za cerkvene pedofile ni zastaralnega roka. V Ameriki hodijo na sodišča starčki, ki so bili kot otroci žrtve posilstva.
ker ameriško pravo velja po celem svetu, a ne
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
po mejlu dobil naslednjo "ugotovitev"
Kardinal Franc Rode se je rodil v zelo verni druzini. Tako oce kot dedek sta bila duhovnika.
seveda so zastaralni roki različni v različnih pravnih sistemih. v večini recimo umor ne zastara nikoli, izjema pa je recimo nezozemska kjer ima tudi umor zastaralni rok, tako je nekdo opisal umor po tem ko je že pretekel zastaralni rok...Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Ah nič ga ne bodo tožili, tudi če bi dokazi obstajali, je domnevno kaznivo dejanje že zdavnaj zastaralo.
Posiljevalca se prijavi takoj ali naslednji dan, ne pa da se na to spomniš po več kot 40-tih letih.
Ni res. Za cerkvene pedofile ni zastaralnega roka. V Ameriki hodijo na sodišča starčki, ki so bili kot otroci žrtve posilstva.
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
seveda so zastaralni roki različni v različnih pravnih sistemih. v večini recimo umor ne zastara nikoli, izjema pa je recimo nezozemska kjer ima tudi umor zastaralni rok, tako je nekdo opisal umor po tem ko je že pretekel zastaralni rok...Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
meni glede rodeta skoraj nič več ne preseneti. res me je presenetilo za prvega otroka, ker ga nisem imel za nekega ljubitelja žensk - prej sem ga imel za ljubitelja mladih fantkov. sedaj... sedaj me neb presenetlo niti če bi ugtovili, da je bil recimo baričevičev tesTni prijatelj.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kako pa sodijo bivšim nacistom, ki jim dokažejo poboje?
Citat:
Ašner je umrl 14. junija v Karitasovem domu upokojencev v Celovcu, kjer živel od leta 2006.
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
meni glede rodeta skoraj nič več ne preseneti. res me je presenetilo za prvega otroka, ker ga nisem imel za nekega ljubitelja žensk - prej sem ga imel za ljubitelja mladih fantkov. sedaj... sedaj me neb presenetlo niti če bi ugtovili, da je bil recimo baričevičev tesni prijatelj.
Citat:
Nezastarljivost kaznivih dejanj
95. člen
(1) Kazenski pregon in izvršitev kazni ne zastarata za kazniva dejanja, za katera se sme po tem zakoniku izreči kazen dosmrtnega zapora, za kazniva dejanja iz 100. do 105. člena tega zakonika in tudi ne za tista kazniva dejanja, za katera po mednarodnih pogodbah zastaranje ni mogoče.
(2) Izvršitev kazni dosmrtnega zapora ne zastara.
malo preglej literaturo, ker jaz baje nimam pojma...Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne nabijaj ce nimas pojma. Sploh pa ne o zastaralnih rokih. Dej mal opisi te razlicne pravne sisteme...kater poznamo...pa se mal opisi umor glede na razlicne pravne sisteme