Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na dolgi rok se ti splača kupit pošteno dvigalko in imaš mir.
Jaz sem s tole bau bau opcijo zgolj uničeval podvozje - premala naležna površina. Hkrati je (za moej pojme) zadeva totalno nestabilna. Tako da...jaz sem jo sicer kupil - osel kot osel. in nato šel kupit tako kot se spodobi (za 130 EUR).
Dej ti rajš povej če hidravlika dela tud na ATF....sam še nisem nikioli tega dolival......si mi pa v primeru da je z ATF vse OK ne zdi smiselno ukvarjat z 10L količinami......pa iskat kolega ki ima doma sod tega....atf dobiš pa v vsaki mesnici.... pumpi za male pare
Podpreš avto na mestu, ki je temu namenjen (na vsakem avtu je označeno kje točno je ojačano). Če daš na kakšno drugo mesto ga mogoče sploh ne boš dvignil, boš pa zagotovo zjahal rob/prag/....
Z enako, samo da je od interdiskonta menjam 2x letno na treh avtih že nekaj let (5?). Pa nisem še ničesar zjahal. Nobenega u roba ki bi nevemkajže objemal in nobene dodatne gume.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.