Tole ne spraviš pod avto po moje.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj pa takšna: https://www.trisa.si/?subpageid=15&katid=140&itemid=482 ?
tudi moment ključ so imeli lani pri hoferjuCitat:
Uporabnik paci pravi:
Mislim,da je moja dvigalka tudi takšna stara par let .
Tam kjer podstavim pod avto podložim gumo debeline 1cm cca,da mi tisto ne uniči mesta na podvozju ,ki je namenjeno dvigalki.
Dela brez problemov zaenkrat uporabim pa jo cca 2 x na leto.
Kje naj nabavim ,kakšen pameten moment ključ za zategovanje koles (110Nm)??
Če je hidravlična, v njej ni in ne sme biti zraka. Pri odvijanju ventila je treba pač imeti vsaj malo občutka, čeprav je tako da hidravlične ne 'tresnejo' takoj do tal, ker je konstrukcija obeh cilindrov (tlačnega in dvižnega) takšna da je pretok relativno ozek.Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
jaz sem jo lani nabavil in dela bp, edino pri izpuščanju zraka moraš zelo počasi odviti vijak - jaz sem ga prehitro in je avto kar zabilo v tla
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
V Hoferju sem videl tole dvigalko.
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_26609.htm
Je kdo to morda kupil ali ve da ima kdo? Ker cena je tako nizka, da zihr ne dela tko kot mora.Višina je do 35 cm.
Rabim pa 2x na leto za menjavo gum. Pri originalni se mi je že čisto zjebal navojni šrauf.
Sicer tudi jaz nisem pristaš teh cenenih 'kitajskih' izdelkov, vendar me vseeno zanima, ceedevita, kaj bi lahko pri tej dvigalki šlo narobe, še posebej, če jo misli uporabljat dvakrat letno?Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
take zadeve niso zate.
če ni cena dvigalke vsaj 150 € potem raje prste stran. tu imaš eno za 95 €
Citat:
Uporabnik Altfor pravi:
Imam podobno, sicer kupil v Interdiskontu pred par leti in do sedaj še dela. Uporabljam pa jo za menajvo koles.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ful si koristen.
A ne smem vprašat, če ima kdo podobno doma?
Veš pa kako je s poceni zadevami. Tudi če jih imaš samo za parkrat na leto. Lahko da po drugem dvigu začne že puščat, sploh ne dvigne avta dovolj ...
zaenkrat sem vedno uspešno menjal s tistim zraven vozila.Citat:
si že kdaj spljoh menjaval kolesa na kišti ? imaš primerno orodje, ker s titim, kar si dobnil zravne vozila ne boš kaj dosti naredil
V teh primerih je bila pa verjetno res sreča.Citat:
imam tudi brisalce iz lidlam pa avto žarnice iz hoferja pa deluje bolje kot pa original. mogoče samo sreča. ampak brisalce na 45 € original ni vseeno nič boljši od onega za 4.99 iz hoferja
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Sicer tudi jaz nisem pristaš teh cenenih 'kitajskih' izdelkov, vendar me vseeno zanima, ceedevita, kaj bi lahko pri tej dvigalki šlo narobe, še posebej, če jo misli uporabljat dvakrat letno?Citat:
take zadeve niso zate.
če ni cena dvigalke vsaj 150 € potem raje prste stran. tu imaš eno za 95 €
Moja je iz 'istih krajev', sicer stara že kakšnih 12 let, pa do sedaj nisem imel občutka da je z njo kakšen problem.
Morda še bo?
Hvala za odgovor!
LP