Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Če je v garanciji , potem nesi na servis, sicer pa je lahko ali kolo ali pa el. plošča - računalnik na kateri odletijo krmilni tranzistorji.
Hvala, sem ga kar na servis poslal, bo najboljše.
Citat:
Če je v garanciji , potem nesi na servis, sicer pa je lahko ali kolo ali pa el. plošča - računalnik na kateri odletijo krmilni tranzistorji.
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
3300mah baterijo nabavil na ebayu za 33 evrov. Dostavljeno v treh dneh iz nemčije.
Dve uri deluje brez problema, Zame več kot dovolj. Bom pa enkrat poizkusil koliko časa deluje do popolne izpraznitve.
lp
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Mato:
Da ne berem vseh postov, ker je bilo to že sigurno napisano, ti pa to veš iz glave. Robotka (780tka) sem nesel v drugo sobo in nastavil 2 svetilnika v upanju da bo posesal vse 3 prostore (v nobenem prostoru ni docka). A jih ni. Posesa samo enega. Povej mi prosim če tukaj velja logika, da mora robotek obvezno štartat iz sobe kjer je bazna postaja, in se le nato zna sprehodit v ostala 2?
Citat:
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
3300mah baterijo nabavil na ebayu za 33 evrov. Dostavljeno v treh dneh iz nemčije.
Dve uri deluje brez problema, Zame več kot dovolj. Bom pa enkrat poizkusil koliko časa deluje do popolne izpraznitve.
lp
Koliko je bila še poštnina, me prav zanima ? Ker eno je cena v tujini , drugo pa pri nas z poštnino.
Citat:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Mato:
Da ne berem vseh postov, ker je bilo to že sigurno napisano, ti pa to veš iz glave. Robotka (780tka) sem nesel v drugo sobo in nastavil 2 svetilnika v upanju da bo posesal vse 3 prostore (v nobenem prostoru ni docka). A jih ni. Posesa samo enega. Povej mi prosim če tukaj velja logika, da mora robotek obvezno štartat iz sobe kjer je bazna postaja, in se le nato zna sprehodit v ostala 2?
Ne velja samo logika, da se na koncu poskuša vrniti tja, kjer je štartal.
Iz prakse pa najprej preglej, kako so svetilniki nastavljeni na wall ali na lighthouse !! To je pogosta napaka uporabnikov, ki trdijo, sploh ga ne spusti naprej. Prav je da ga ne takoj, kasneje pa ga mora.
Citat:
Lahko poskusiš, samo dvomim, da ti rata, načelno se vse podre motor ščisti, potem pa pod obremenitvijo izmeri koliko toka vleče čez, če je ok, je ok, sicer se ga pa zamenja.