Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nekaj me zanima...kaj pomeni, če se ve točno %, koliko baterije je ša na voljo ko "gumb" začne spreminjat barvo. Prvo postaja oranžen, potem pa že proti rdeči...se ve kolko % je to? Ker oranžno se začne že nekje po 1h, čeprav je skupna uporaba, dokler čisto ne odpove, nekje pri 2h...potem je oranžna cca 50%, rdeča pa 25% ?
Opazil sem tudi, da gre roomba na polnilec takoj, ko se gumb prestavi na oranžno, če pa ni polnilca pa komot fura še dalje. A to pomeni, da v prvem primeru ne posesa ravno "do konca"? Ker če recimo dam sesat eno sobo, brez polnilca v njej, bo sesala nekje 1h20min in slavnostno zapiskala. Če pa je polnilec zraven, pa zaključi že pri nekje 1h...
Očitno ni povezano s baterijo, ampak s oceno roombe, da je posesala že vse. Bilo je zgolj naključje, da je v mojem primeru bilo to ravno po 1h sesanja in takrat ko se začne svetiti oranžno. Sem jo čez vikend resetiral in napolnil, izpraznil, resetiral in spet napolnil (16h+) in sedaj traja baterija nekje 2h30min. Gre pa še vedno točno po 1h nazaj na dock, čeprav začne svetiti oranžno šele po slabe 2h. Torej oceni, da je opravila svoje delo dovolj dobro.
Ampak mi ustreza tako, dock sem dal v en kot in četudi začne iskat dock že po 1h, se sila redko zgodi, da bo takrat v bližini docka in bo nadaljeval čiščenje
Samo sekret še moram nekako rešiti, potem pa lahko nastopi čista avtomatizacija