Robotski sesalci

sad

Guru
24. avg 2007
21.037
9.674
113
Hehe, bolj sem mislil v smislu napredka, tako da bo takrat zadeva že zastarela.
Drugače pa še komentar na kitajskega robota: to smo že mi imeli pred Roombo, ko je ta mala pod posteljo prah brisala
evil.gif
.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik lan07 pravi:
Poceni varianta pri najboljšem sosedu
Robotski sesalnik AGAIT EC01 - 79,99€

M Tehnika - Spletna trgovina

V 30 minutah očisti površino v velikosti 4,8 x 3,2 m WTF? kaj gre na malco vmes.....to te obvezno ne sme bit doma...jest bi ga čez okn ruknu v 5minutah...kolikor pomoje sam porabim da posesam to kvadraturo.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Če jo očisti, je dokaj vseeno, v kolikšnem času jo.
Vprašanje je, če jo, in kaj storiti, če ne živiš v garsonjeri.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tudi roomba bi za tak prostor porabla približno tolk časa;) Si kr vzame čas, tko je najboljš, da dela, ko je sama doma:)

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Citat:
Uporabnik damci pravi:
kaksno pa je mnenje o Kärcher RC 3000? sedja so jim cene malce padle

Odlična zadeva še sama košek sprazni, pravljica se neha po izteku garancije, ko kar težko verjameš, da so lahko rezervni deli tako dragi, nadomestkov pa ni. Sam sem ga testiral ene 2 leti nazaj 2 tedna, sem ga nekomu popravljal .....

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Citat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Kako je s software nadgradnjo za roombo 581? Se ga da kako sfrizirat - kakšne so opcije?

Lahko ti jaz nadgradim, sicer mislim, da ti trenutno še za free nadgradijo pri uvozniku Ralf gartnerju v BTC-ju , sicer če ne je cena kar zasoljena, če je pa še v garanciji pa to naredijo zastonj, sfrizirati se ga seveda da, povej, kaj bi delal, imaš precej tega od upravljanja z GSM- om, do mnogih predelav, ki so večinoma nesmisli oziroma za intuziaste ........ recimo brzostrelka ki strelja plastične kugle na njenem krovu, da preganjaš mačko po stanovanju in razne take zadeve poišči si po netu ali youtubu !
wink-1.gif

NLP

Zelenc'
26. jun 2013
2
0
1
Mene pa zanima, če je potrebno roombo pustiti priključeno na bazni postaji "non-stop" tudi po končanem polnjenju in ali bi skrajšal življensko dobo bateriji, če bi bazno postajo izključil, ko roombe ne bi potreboval? (Primer: Po končanem sesanju stanovanja, bi baterijo napolnil nato bi bazno postajo izključil in jo vključil šele naslednji dan oz. čez 2 dni, ko bi poslal roombo spet na delo).
Bazno postajo imam v spalnici zato me rahlo motijo svetleče luči na roombi, ki razsvetljujejo spalnico celo noč in bi s tem tudi to zadevo rešil:) Pričakoval bi, da se ugasnejo, ko se zasidra na postajo ali kaj podobnega...

Drugače sem pa z Roombo izredno zadovoljen in končno ne izgubljam več živcev zaradi pasjih in mačjih dlak po stanovanju, ki so se nabrale vsak dan, še posebno na preprogah. Priporočam vsem lastnikom hišnih živali!

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Ne podpira svetilnikov, kaj je pa z starim narobe, lahko ti kaj pomagam tudi pri novem.......... več na ZS

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kupujem Roombo pa se odločam med modelom 770 in 780. Kolikor berem je ta svetilnik kar uporabna zadeva za večja stanovanja oz. več prostorov. Sam imam okoli 90 kvadratov prostorov s tem da ima dnevni skoraj 40 kvadratov... Torej 780? Ali pa bi bil mogoče kakšen iz serije 600 čisto dovolj?

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Sam princip sesanja je praktično pri vseh modelih enak. Model 780 je edini, ki zna uporabljat tako imenovane svetilnik-e/zid-e. So pa ti svetilniki kar uporabna zadeva, sam jih uporabljam.