Tudi sam sem dober teden lastnik Roombe 581, no sedaj imajo sicer že tudi PRO 630, samo vidim, da gre za skoraj enak aparat oziroma samo elektronika je še toliko boljša, da ve, kje je končal, ko se gre polniti in potem nadaljuje in pa da se določiti velikost sob, kar se pri 581 ne da in glede na to, da imam veliko zakomplicirano stanovanje tudi uporabljam svetilnike in opažam, da ga ti držijo v sobi nekje 40 min, potem gre naprej, torej je za več malih sob dovolj samo 1 svetilnik, no sam 1 uporabljam, kot zid, ker nočem, da mi v eno sobo hodi, tam pa so odprta vrata ker sušimo perilo.
Za enkrat sem dokaj zadovoljen, imam psa Pudlja, zato je tudi kaj dlake, zelo uporaben je daljinec, ko ga ročno zapelješ čez umazanijo. Ko smo ga prvič poslali na delo sem samo gledal koliko svinarije imamo in tepihe tudi tiste srednje debele je odlično počistil.
Zamera gre edino temu, da črne pike na preprogi ( rjav temno do svetlo tepih volnen z črnimi pikami) - vzorec leoparda, da se tam zašteka, ker misli, da bo padel, na malih pikah cca 1-1,5 cm se ne zmede in te so ob robu, noter sio pa take 1,5 cm -3 cm te pa zazna, kot prepad. Po nasvetu na internetu, sem ker nimam stopnic kamor bi padel prelepil senzorje in ni pomagalo nič sploh pa ne moten selotejp, tisti, ki ne pušča lima, malo pomaga svetel selotejp a po tepihu še zmeram ne gre, alu folija ipd ne pomaga nič.
Če kdo ve za kako pametno rešitev razen razdiranja in povezovanja senzorjev skupaj, naj pove, zanima pa me tudi kako dober je polnilec, ker domnevam, da če bi bil sodoben in polnil impulzno in se pravočasno izklopil, da bi morda baterija zdržala tudi kaj več, kot 1 leto ?
Je kdo že delal kake modifikacije? Zanima pa me tudi kje poceni kupujete materiali in rezervne dele ?