Citat:
Uporabnik matofill pravi:
581, 535, 530, 520, 4000, Dirt Dog, 400
Citat:
Uporabnik john pravi:
verjetno nisi dobro sestavil pokrova. Z alkoholom in bombažno cunjo sčisti kontakte. V kolikor imaš bazno postajo ob robu stene, kjer imaš robne lajšte, z dvostranskim trakom prilimaj bazno postajo na tla.
LP Mare
Če se da vzeti malenkost časa in postaviti svetilnike (ki vodijo Roombo, da po končanem sesanju ene sobe pelje v drugo sobo) in imaš toliko denarja, vzemi 581. S svetilnikom bodo sobe tudi najbolj kvalitetno posesane, ker si bo za vsako sobo vzel cca. 30 minut časa.Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
581, 535, 530, 520, 4000, Dirt Dog, 400
Pri vseh teh izkušnjah mi prosim povej kaj naj kupim? površina je parket in malenkost ploščic, 4 sobe. Kvadratura 65m2. Ni živali.
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Jaz sem na španskem ebayu kupil. Pri temle prodajalcu
sinwest
Mislim, da sem dal za 551 (z aerovac vred) 300 EUR + poštnina.
So pa ameriški s predelanim polnilcem...
Citat:
Uporabnik dnina pravi:
Citat:
Uporabnik john pravi:
verjetno nisi dobro sestavil pokrova. Z alkoholom in bombažno cunjo sčisti kontakte. V kolikor imaš bazno postajo ob robu stene, kjer imaš robne lajšte, z dvostranskim trakom prilimaj bazno postajo na tla.
LP Mare
Ponovno sem sestavil pokrov. Roomba očitno zazna bazno postajo kajti obrne in zapelje se proti njej in tudi na njo ne more pa se pričeti polniti. Tudi, če ročno položim roombo na bazno postajo je le ta ne prepozna in je ne prične polniti. Če jo priklopim direktno na kabel se polni normalno.
Ali je možno, da je to povezano z novo (4500 mA) baterijo?
Citat:
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Jaz sem na španskem ebayu kupil. Pri temle prodajalcu
sinwest
Mislim, da sem dal za 551 (z aerovac vred) 300 EUR + poštnina.
So pa ameriški s predelanim polnilcem...
Super, posebej za novega, ko se kaj pokvari odličen nakup, pri nas bi dal cca 60 eur več in imel vse to, slo. navodila, ne predelan polnilec in precej boljšo baterijo, ameriški pocenski imajo 2000 do 2500 mAH NICD (zavisi od modela, kar poglej si sam, če ne verjameš), tisti v prodaji pri nas pa vsi 3300 mAH NiMH, so pa še razlike v priboru, katerega navadno USA modeli nimajo.