Zaenkrat zadovoljen. Lahko bi kosila bolj pri robu, ker ta i serija ima motor na sredini. Tako pa 15 do 20 cm od meje ostane nepokošenega. Sem pa na nekaterih mestih tlakovce izravnal s terenom z nasipanjem, tako da na meji s tlakovci kosi čez tlakovce in je tam pokošeno. Imam 2 coni. Tako da po eno cono zmore z enim polnjenjem in se ne izprazni do konca. Potem izmenično kosi po potrebi. Wifi vleče tam kjer je hiška, obstaja kak del parcele kjer wifija ni in ni bilo problema. Po nekaj košnjah sem potem vgradil še 4G. GPS je na enem delu ob garaži slab, to vidim po oranžni lučki, a ni problemov, kamera poskrbi da se tam ne zaletava in da pokosi kot je mišljeno. Garaže ne potrebuje, samo sem jo vseeno nabavil. Sonce, dež, to je po mojem dejavnik, ki ravno ne podaljšuje življenske dobe. I model ima zunanje motorčke, zato ima kolo recimo 2 stopinji mrtvega hoda. To se potem malo sliši ko vozi čez grbine (klik klak). Ni glasno, ni moteče, samo jaz sem pač komplikant. H modeli imajo motorje v kolesu, kot npr skiroji, zato tega tam ni. Saj pravim, H model je robustnejši, saj je narejen za večje kvadrature. Jaz imam 500m2 trate in po mojem mnenju ni potrebe po H modelu.
Teren je dokaj raven, le pred teraso je klančina, 17 stopinj. To ji ne predstavlja problema.
Kupil sem pri Jagru.
Ne preferiram izdelka, ker sem sam tudi "picajzel" in me jezi če kaka stvar ni funkcionalna. Sem pa v globalu zadovoljen z njo.