Revolut bančni račun

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.093
2.808
113
Je kdo probal iz OTP po novem? Na ceniku je strošek ampak v praksi eni pravijo, da na Revolut (še) niso zaračunali. Na športne stave pa.

amacar

Guru
29. apr 2010
4.261
515
113
Sem poizkusal odprti Revolut Business prejsnji teden, pa so preverjali 3 dni, zahtevali dodatne dokumente, ampak mi nocejo odprti (sklepam, ker je novoodprti d.o.o.). Poizkusim enkrat drugic...

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.611
1.125
113
Je kdo "selil" firmo (d.o.o.) na Revolut in zakaj to ni dobra ideja?
Jaz imam dve firmi na Revolutu. Zaenkrat noben problem. Če boš odpiral, mi piši v DM, ti bom dal kontakt od mojega skrbnika pri Revolutu, pa ti bo pomagal odpreti. Full imajo dobro rešeno za plačilne kartice. Zaposlenim določiš limite, v katerih državah lahko trošijo, ipd. Pa full je dobro, slikaš v Appu račun, napišeš npr. s kom si šel ma kosilo in imaš to v programu, da ne rabiš računov v računovodstvo nosit.

• Všeč mi je
Reactions: tomi in mistique

mistique

Guru
16. jun 2009
16.541
3.608
113
Jaz imam dve firmi na Revolutu. Zaenkrat noben problem. Če boš odpiral, mi piši v DM, ti bom dal kontakt od mojega skrbnika pri Revolutu, pa ti bo pomagal odpreti. Full imajo dobro rešeno za plačilne kartice. Zaposlenim določiš limite, v katerih državah lahko trošijo, ipd. Pa full je dobro, slikaš v Appu račun, napišeš npr. s kom si šel ma kosilo in imaš to v programu, da ne rabiš računov v računovodstvo nosit.
Hvala, Vojnik! Se lotim v kratkem. Če bom kaj nucal se javim. :zmaga: