Zanimivo. Imam nek Premium Plus paket in to plačujem.Mogoče zato, ker ne zaračunavajo top-upov z vsemi NLB karticami. Jaz nikoli nisem prenehal top-upat s kartico in do sedaj nisem plačal niti eno provizijo.
Zanimivo. Imam nek Premium Plus paket in to plačujem.Mogoče zato, ker ne zaračunavajo top-upov z vsemi NLB karticami. Jaz nikoli nisem prenehal top-upat s kartico in do sedaj nisem plačal niti eno provizijo.
Top-up s kartico Visa Premium je brez provizije.Zanimivo. Imam nek Premium Plus paket in to plačujem.
Zanimivo. Kateri bancni paket pa imas? Ker meni zaracunajo fee.Top-up s kartico Visa Premium je brez provizije.
Kreditna Visa (NLB). Debetno imam Mastercard. Pri obeh mi zaracunajo fee.Viso imas kreditno ali debetno?
Ne verjamem, da sem "skozi padel". Vojnik, preveri, ali imaš res Visa Premium kartico (siva z napisom Premium desno zgoraj, https://www.nlb.si/osebno/kartice).Pol pa ne vem vec... Kokica jim je skozi padel...
Imam 100%. Sem šel gledati tudi cenik NLB in piše, da to zaračunavajo. Tako na MasterCard, kot tudi na Visa.Ne verjamem, da sem "skozi padel". Vojnik, preveri, ali imaš res Visa Premium kartico (siva z napisom Premium desno zgoraj, https://www.nlb.si/osebno/kartice).
Evo, po enem tednu so pribili 1.5e steoska qcJaz imam najnizji paket, za povnitev 2 dni nazaj ni (še?) nobenega nadomestila/stroska
Jaz imam dve firmi na Revolutu. Zaenkrat noben problem. Če boš odpiral, mi piši v DM, ti bom dal kontakt od mojega skrbnika pri Revolutu, pa ti bo pomagal odpreti. Full imajo dobro rešeno za plačilne kartice. Zaposlenim določiš limite, v katerih državah lahko trošijo, ipd. Pa full je dobro, slikaš v Appu račun, napišeš npr. s kom si šel ma kosilo in imaš to v programu, da ne rabiš računov v računovodstvo nosit.Je kdo "selil" firmo (d.o.o.) na Revolut in zakaj to ni dobra ideja?
Hvala, Vojnik! Se lotim v kratkem. Če bom kaj nucal se javim.Jaz imam dve firmi na Revolutu. Zaenkrat noben problem. Če boš odpiral, mi piši v DM, ti bom dal kontakt od mojega skrbnika pri Revolutu, pa ti bo pomagal odpreti. Full imajo dobro rešeno za plačilne kartice. Zaposlenim določiš limite, v katerih državah lahko trošijo, ipd. Pa full je dobro, slikaš v Appu račun, napišeš npr. s kom si šel ma kosilo in imaš to v programu, da ne rabiš računov v računovodstvo nosit.