Še enkrat sprašujem, uporablja , kdo za podjetje Revolut ali N26 in če da, kake so izkušnje ?
Meni oboje deluje. Za prikaz številke zahteva dodatno avtorizacijo, za kopiranje pa ne. Android.A še komu „zašteka” pri preverbi “pristnosti” pri prikazu številke kartice? Tj. pri novi funkcionalnosti z zadnjo nadgradnjo app-a?
Imam jabuk, gmail kontaknti mail - ko želim prikazati številko kartice mail z linkom sicer prispe, link kliknem, končam v Revolut app-u in dobim srednji prst in obvestilo “Nekaj je šlo narobe” in seveda se številka ne prikaže, niti jo lahko kopiram ...
Bemti nadgradnje in dodatne fičerje.
Bolj se boj, kako bo, če hekerji napadejo tebe oziroma tvoj telefon/tvojo SIM. Če bodo banko, boš eden od tisočev oškodovanih, bomo imeli moč. Če bodo tvoj telefon, boš sam.Kaka je pa kaj varnost teh računov.... ? Mislim v smislu, če se banki, kaj zgodi, jo napadejo hekerji .... na splošno me zanima , proti konvencionalnim bankam ?
Jest in crashednburnt
Jaz sem tudi na 6.15 - ampak od kod info, da je to beta? Ozr. kje sem obkljukal, da sem pripravljen biti beta tester??
Ali jim je mogoče na app store “pobegnila” beta verzija (kar nekako dvomim)?
No - nisem. Ampak je preko AppStore priletel update in mi “za vedno”’ skril številke kartic.
Torej še enkrat vprašanje skupnosti - a še komu na japki 6.15 avtentifikacija ne deluje?
Toliko da pač vidim al je “splošen” problem ali imam jaz kakšno čudno nastavitev kje (v kar sicer dvomim).
Kaj pa da odinstaliras in naložiš staro, dokler nova ne pride?
Nekje se prebral da odnamestiš aplikacijo in jo še enkrat namestiš. Potem naj bi ti spet delovalo.