Nevem... pri meni so na strani pay.google.com samo tiste zadeve, ki sem jih kupil v Play Store ... oz. od Googla ...
Zato, ker na telefonu za fizično kartico dobiš posebno virtualno številko kartice. Transakcije te virtualne kartice pa niso vidne na pay.google.com ali na drugem telefonu kjer imaš tudi Google Pay.ja, na "PC"ju ni teh transakcij,
na G.PAY android appu pa jih vidim (ter tudi na revoutu)
Kako se to naredi z Google Pay? Kakor vem te kartice v Slo. niso podprte.Nekako tako, kot je sedaj mBills... je komplicirano, ker moras odpret aplikacijo, se prijavit, poiskat pravo ikono in potem pokazat kodo, ko ti na prodajnem mestu pod nos pomoli opticni citalec... Podobno komplicirano ima recimo Mercator s svojo Piko... Veliko enostavneje je preko Apple Pay ali Google Pay...
Ne vem zakaj bi izpuhtelo, verjetno dobiš kakšno potrdiloEvo, danes sem dobil Revolut kartico. Škatlica je po zasnovi enaka kot pri Wirex, prav tako VISA. Nabavil tudi prvo delnico, upam da je to zares stvar in ne bo le izpuhtelo v zrak
Ali lahko slovensko podjetje legalno uporablja Revolut, je , kaj konkretnih izkušenj pri tem. Jasno mi je, da je potrebno Fursu prijaviti..., zanima me praksa, ko se plačujejo zneski za podjetja .....
Drži za Revolut Personal, zato pa obstaja Revolut Business in tudi za s.p. rabiš (v skladu z njihovimi pogoji) Business varjatno (ampak je freelancer plan ravno tako free kot personal).Revolut, kolikor je meni znano, se glasi na ime človeka npr. Janez Novak. Beseda podjetje se uprablja v večini za d.o.o. Ta primer ni združljiv. Drugo pa je, če si z besedo podjetje ciljal na podjetnika, ki ima s.p.