točno to.Mene bolj zanima kako so mu hacknili račun, če je račun vezan na mobilno številko.
DED bo preživel, hrano ima priskrbljeno, prenočišča tudi. Bolj ej problem če si turist in moraš sam poskrbet zase. Je večja drama če kaj brejkne.Kolikor sem jaz videl en teden nikogar ni doklical. Dokler ni javno objavil na twiterju.
kak je pa postopek pa ne vem. Niti ne vem kaj ima bankomat pa kartice v petek popoldne veze s primerom.
pac lahko samo cakas da se te nekdo usmili.
Pa tip ni na dopustu, ampak verjetno 300 dni + na leto od doma. Mehanik v F1
Nisem še slišal, da bi bil bančni račun zaradi poteka osebne blokiran. Kako hudiča pa naj banka ve, da sem šel po novo osebno izkaznico ali pač ne? Če pa želiš na okencu dvigniti keš iz se izkažeš s potečeno osebno, pa verjamem, da te zablokirajo.Da popravim: Dogodek na Abanki
Ali pa če si bančni račun odprl ali legitimiral z osebno izkaznico in na to pozabil. Odšel na dopust z pasušem, ki velja še 10 let. Bančni račun od dneva potečene osebne izkaznice blokiran, kar se ravno zgodi sredi dopusta. Spletna banka, kartice, itd vse preneha delovati.
Email kontakt deluje vendar: Osebno treba prinesti nov osebni dokument za nadaljno uporabo bančnega računa.
No, saj morda niti ni pisalo po zakonu, temveč, da morajo obnoviti osebne podatke.pa si kdaj prašal po katerem zakonu?
No, saj morda niti ni pisalo po zakonu, temveč, da morajo obnoviti osebne podatke.
Kako pa si mu dostavila sken, da je bilo zakonsko skladno?No, to je potem specifika Abanke. So mi že potekli osebni dokumenti (da o otrocih ne govorim, ko so na 2 leti nove osebne), s katerimi sem bila "prijavljena" na banki. In običajni postopek je bil, da me je bančnik poklical in prosil za skan novim osebnih oziroma veljavnih osebnih dokumentov. Zadeva rešena.