Jas sem vezo vzel digitalni paket ali kaj je že, pa sem se zmenil za pogoje brez prenosa plače.Ja, ce vzames ne vem kateri paket in placo preneses. Kar naj gre se malo gor pod temi pogoji... potem pa brez zadrzkov. Intesa ali pa kera druga...
Jas sem vezo vzel digitalni paket ali kaj je že, pa sem se zmenil za pogoje brez prenosa plače.Ja, ce vzames ne vem kateri paket in placo preneses. Kar naj gre se malo gor pod temi pogoji... potem pa brez zadrzkov. Intesa ali pa kera druga...
Bom počakal, da ti izračunaš, ker vem da ti ne bo dalo mira
Jas sem vezo vzel digitalni paket ali kaj je že, pa sem se zmenil za pogoje brez prenosa plače.
Zanimivo. Celje, je bil odgovor “ni variante”. Mu razlagam, da nimam place, da sem s.p. In ni šlo. Se je zena sedaj prestavila in 6 mesecni depozit. Ko bodo mojstri uspeli postimati mobilni app, ki jim po nadgradnji ne omogoca aktivacije novega uporabnika… pa pri 6 mesecnem depozitu ni razmejitve obresti in se vse poknjizi ob zakljucku.Jas sem vezo vzel digitalni paket ali kaj je že, pa sem se zmenil za pogoje brez prenosa plače.
Ne najdem vec koliko so obresti pri drugih paketih. A ti si se prestavila v kak visji paket?sem že, zato pa vem...
Kje si postavil mejo koliko “si upaš” in zakaj tam?Jaz sem zlo hitro do konca kar si upam naložil... pa še premium sem kliknil free 2 mesca... dolarje sem pa blizu dna kupil, da sedaj imam dvojni profit...
Ne najdem vec koliko so obresti pri drugih paketih. A ti si se prestavila v kak visji paket?
Dnar imam enakomerno porazdeljen po večih računih..... čakam boljše čase za investiranje, ki kot kaže ne bodo prišli.Kje si postavil mejo koliko “si upaš” in zakaj tam?
Rotonda v LjubljaniBrez prenosa in vseeno visje obresti ter brezplacna uporaba eno leto? Kje si se menil?
Da.se pravi, ta višje obresti?Ugoden depozit | Intesa Sanpaolo Bank
Oplemenitite vaša sredstva, ki jih nekaj časa ne potrebujete, na najbolj preprost in varen način.<br/>Izkoristite ugodne obrestne mere za depozite!www.intesasanpaolobank.si
Tile so primerno izvani samo, ko grejo na malco...ce je primerno izzvan