Revolut bančni račun

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Če nekaj ne veš, znaš ali ne razumeš, obstajajo dokaj dobri spletni prevajalniki, kjer lahko preveriš preden klikneš.
Sem pa dobil mail od Revoluta, kjer me vabijo k vpisu za eksperimente.Ali se je že kdo prijavil in kaj vsebujejo ti eksperimenti?
Jaz sem se prijavil. Pričakujem nove funkcionalnosti na obstoječih modulih, prav tako prej dobiš nove module.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.418
957
113
Če nekaj ne veš, znaš ali ne razumeš, obstajajo dokaj dobri spletni prevajalniki, kjer lahko preveriš preden klikneš.
Sem pa dobil mail od Revoluta, kjer me vabijo k vpisu za eksperimente.Ali se je že kdo prijavil in kaj vsebujejo ti eksperimenti?
Nisem pisal zato, ker ne bi znal Angleško. Gre za to, da gre tukaj za banko in bančništvo temelji na zaupanju. Nisem prepričan, če so vsi sloveski uporabniki revoluta tako dobri v angleščini, da bi korektno reševali morebitne težave. Samo to.

Jaz sem tudi dobil pobavilo za "experiment". Sem se prijavil, nisem pa nato nič dobil. Zaenkrat.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Nisem pisal zato, ker ne bi znal Angleško. Gre za to, da gre tukaj za banko in bančništvo temelji na zaupanju. Nisem prepričan, če so vsi sloveski uporabniki revoluta tako dobri v angleščini, da bi korektno reševali morebitne težave. Samo to.

Jaz sem tudi dobil pobavilo za "experiment". Sem se prijavil, nisem pa nato nič dobil. Zaenkrat.
To imaš pa prav. Toda iluzorno je pričakovati, da bo vsak lahko reševal probleme v svojem jeziku, čeprav bi bilo to res zaželeno.

kokica2000

Pripravnik
20. mar 2011
135
24
18
"Tapomembni" pravni dokumenti so bili vedno prevedeni v slovenščino (vem zato, ker sem sodeloval pri prevodu). Žal jih veliko ni. Kakšna bo politika Revoluta v zvezi s tem v prihodnje, verjetno še sami ne vedo. Mislim pa, da to ni povezano s prevodom aplikacije. Zaenkrat ni nobenega indica, da bi aplikacijo prevedli v slovenščino.

Nekateri slovenski pravni dokumenti so na voljo samo v obliki PDF, npr:

igi

Guru
13. okt 2007
5.577
1.170
113
Celje
Ni direktno za v to temo, ampak ker je bilo govora tudi o tem, eno kratko vprašanja na temo obresti na depozite.
Sklenem depozit za 12 mesecev sredi leta. Se obrasti pripišejo šele ob izteku depozita ali že medletno? Info rabim zaradi dodatne obdavčitve ob preseganju dovoljenega zneska 1000€/letno. In računam kaj je bolj optimalno.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.418
957
113
Ni direktno za v to temo, ampak ker je bilo govora tudi o tem, eno kratko vprašanja na temo obresti na depozite.
Sklenem depozit za 12 mesecev sredi leta. Se obrasti pripišejo šele ob izteku depozita ali že medletno? Info rabim zaradi dodatne obdavčitve ob preseganju dovoljenega zneska 1000€/letno. In računam kaj je bolj optimalno.
Odvisno od banke, kakomse zmenis. Imas varianto mesecnega pripisovanja ali pa na koncu obdobja.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Pa za furs nima veze kdaj se obresti pripisujejo. Njih zanima le, če je bila narejena razmejitev. Drugače ti vedno upoštevajo vse na koncu.

• Všeč mi je
Reactions: igi

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Na redditu berem,da jih banajo levo in desno za nedolžne zadeve, da bi is upal crypto pošiljat (ali prijemat) prek revoluta nevem no (ga pa uporabljam za main account).

Samo skos bolj sem razočaran....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Dobiš obvestilo, da prenakažeš drugam...potem je pa konec....

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Na redditu berem,da jih banajo levo in desno za nedolžne zadeve, da bi is upal crypto pošiljat (ali prijemat) prek revoluta nevem no (ga pa uporabljam za main account).

Samo skos bolj sem razočaran....
Pravila EU.

Tudi slovenske banke ti zaprejo račun brez razloga. Velja enak zakon tudi pri nas.

Če tega ne bi počeli bi jih regulator oglobil, ker ni preprečil pranja denarja.