Revolut bančni račun

igi

Guru
13. okt 2007
5.578
1.170
113
Celje
Revolut je v Sloveniji začel ponujati Revolut Pro za samozaposlene. Dodaten account poleg zasebnega računa. Račun je brezplačen.

Na voljo pod zavihkom Hub.
in kaj je bistvena razlika med "pro" in business? ker jst mam tega business za ta namen.

Hvala

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Pro je lite verzija Businessa. Pro upravljaš znotraj trenutne aplikacije, za business je posebej.

Pro je namenjen za samozaposlene, business pa za podjetja z enim ali več zaposlenimi. Za samozaposlene sta na voljo obe opciji.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.231
1.498
113
Če ne bi rad imel ločenih računov, je kakšna možnost da s.p. uporabi kar standard personal račun? Vem, da ga je na furs potrebno označiti kot poslovni.

• Can I just use Revolut Standard as a freelancer?​

There’s no legal obligation as a freelancer to open a specific business account. So there is nothing to stop you using Revolut Standard. However, Revolut Pro is a free account which has a lot of services you may want to use as a freelancer, such as invoice templates and multiple payment acceptance methods.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Omogočen je prenos bitcoina na svojo kripto denarnico
1000002617.png

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Od prejšnjega tedna je na voljo prenos Bitcoina Iz Revoluta kamorkoli drugam.

Ostali prenosi še niso omogočeni.

Revcoin pride v naslednjih 3 mesecih.

Verjetno že letos pride decentralizirana kripto denarnica (svoj app). Predvidevam, da takrat bodo omogočeni prenosi iz Binance na to kripto denarnico.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in Mato

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Gledal sem ID transakcij v izpisih med februarskimi in ostalimi direktnimi bremenitvami pa so mogli premigrirat na nov sistem, ker je struktura IDjev čisto drugačna.

Kot kaže se obnaša kot nova direktna bremenitev in se ne zna povezati s staro.

Pa tudi stare bremenitve so se izvedle ob 9i uri, nove pa ob 1h zjutraj.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.231
1.498
113
Samo pod upcoming za 20.02. mi kaže sedaj podvojene direktne bremenitve. Je potrebno stare na roke prekiniti, da se ne bo dvojno odtegnilo? Zakaj jih niso že oni, če grejo delati nove.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Raje ne, da ne boš še novih prekinil s tem.

Stari so ukinjeni, vendar ti jih še vedno kaže. Malo čudno je vse skupaj.

Meni je Hot odtegnil samo na novih obremenitvah, na starih ni nič odtegnil. Stare bodo šle na neaktivne sčasoma predvidevam.

Kot kaže nov sistem ne zna razbrati, da je bremenitev povezana s staro. S tem pa ustvari novo bremenitev.

• Všeč mi je
Reactions: delavec44 in Capone